11/02/2022 11/02/2022 Ολοένα και πιο κοντά στην αποκατάσταση και διάσωση του κτηριακού συγκροτήματος του Ιερού Ναού της Αγίας Αικατερίνης των Κήπων, ενός σημαντικού μνημείου ενδεικτικού της αρχιτεκτονικής της Ζακύνθου του 17ου αιώνα, φέρνει η σημερινή εγκατάσταση του εργολάβου και η έναρξη των εργασιών. Πρόκειται για ένα από τα πρώτα και κυρία ζητήματα που έθεσε η Περιφερειάρχης Ιονίων...
11 Φεβρουαρίου, 2022 - 11:42
Τελευταία ενημέρωση: 11/02/2022 - 11:32

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ξεκίνησαν οι εργασίες στην Αγία Αικατερίνη των Κήπων

Διαδώστε:
ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ξεκίνησαν οι εργασίες στην Αγία Αικατερίνη των Κήπων

Ολοένα και πιο κοντά στην αποκατάσταση και διάσωση του κτηριακού συγκροτήματος του Ιερού Ναού της Αγίας Αικατερίνης των Κήπων, ενός σημαντικού μνημείου ενδεικτικού της αρχιτεκτονικής της Ζακύνθου του 17ου αιώνα, φέρνει η σημερινή εγκατάσταση του εργολάβου και η έναρξη των εργασιών.

Πρόκειται για ένα από τα πρώτα και κυρία ζητήματα που έθεσε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ροδή Κράτσα – Τσαγκαροπούλου στην Υπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη και  ανέθεσε στην Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου και αρμόδια για τα θέματα πολιτισμού, κ. Κατερίνα Μοθωναίου, ως προς διεκπεραίωση των διαδικασιών.

“Σήμερα ξυπνώντας μνήμες των παιδικών μου χρόνων αισθάνομαι ιδιαίτερη ικανοποίηση που η πρόνοια της Περιφερειακής Αρχής Ιονίων Νήσων συμβάλει στην αποκατάσταση του Ναού”, ανέφερε σε δήλωσή της η κ. Μοθωναίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων