27/04/2021 27/04/2021 “Η καθημερινή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε, οι αδικίες, οι στερήσεις, δεν παύουν να υπάρχουν”, τονίζει στο φετινό του πασχάλιο μήνυμα ο Σεβ. Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος. Όπως σημειώνει η απάντηση σε κάθε μορφή δυσκολία είναι το “Χριστός Ανέστη”. Αναλυτικά το μήνυμα: Αδελφοί μου Χριστός Ανέστη! “Σήμερον σωτηρία τῷ κόσμῳ γέγονεν, ἄσωμεν τῷ ἀναστάντι ἐκ τάφου καὶ...
27 Απριλίου, 2021 - 14:29
Τελευταία ενημέρωση: 27/04/2021 - 14:14

Το μήνυμα του Μητροπολίτη Αργολίδος για το Πάσχα

Διαδώστε:
Το μήνυμα του Μητροπολίτη Αργολίδος για το Πάσχα

“Η καθημερινή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε, οι αδικίες, οι στερήσεις, δεν παύουν να υπάρχουν”, τονίζει στο φετινό του πασχάλιο μήνυμα ο Σεβ. Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος. Όπως σημειώνει η απάντηση σε κάθε μορφή δυσκολία είναι το “Χριστός Ανέστη”.

Αναλυτικά το μήνυμα:

Αδελφοί μου

Χριστός Ανέστη!

“Σήμερον σωτηρία τῷ κόσμῳ γέγονεν, ἄσωμεν τῷ ἀναστάντι ἐκ τάφου καὶ ἀρχηγῷ τῆς ζωῆς ἡμῶν”.

Αυτή τη σωτήρια βεβαίωση αναγγέλλει η εκκλησία μας. Κάποιοι γνωστοί και φίλοι μας δεν δέχονται «την παρ’ ημίν ελπίδα». Παρά ταύτα Χριστός Ανέστη!

Κάποιοι άλλοι όπως ο Απ. Θωμάς αμφιβάλλουν, «έχουν τις αντιρρήσεις τους». Παρά ταύτα Χριστός Ανέστη!

Κάποιοι Χριστιανοί, όπως οι Απόστολοι, διστάζουν και «διαλογισμοί αναβαίνουσιν εις τας καρδίας αυτών». Παρά ταύτα Χριστός Ανέστη!

Η καθημερινή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε, οι αδικίες, οι στερήσεις, δεν παύουν να υπάρχουν. Παρά ταύτα Χριστός Ανέστη!

Ο πόνος από τα αναπάντεχα, φτώχεια, ασθένειες, θανάτους, είναι συχνά αφόρητος. Παρά ταύτα Χριστός Ανέστη!

Αυτή η αναστάσιμη ελπίδα ας καταυγάσει την ζωή μας.

Με αγάπη εν Χριστώ Αναστάντι

† Ο Αργολίδος Νεκτάριος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων