21/01/2019 22/01/2019 Παρουσιάζεται στο Βόλο το περισπούδαστο έργο του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Αρχιμ. Εφραίμ, με τίτλο «Γέρων Ιωσήφ Βατοπαιδινός». Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο μεγάλης ανοικτής εκδήλωσης, που διοργανώνουν ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Βόλου και ο τηλεοπτικός Σταθμός ASTRA TV, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, την Τετάρτη 23/1, στις...
21 Ιανουαρίου, 2019 - 14:29
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2019 - 9:12

Στο Βόλο η παρουσίαση του βιβλίου «Γέρων Ιωσήφ Βατοπαιδινός»

Διαδώστε:
Στο Βόλο η παρουσίαση του βιβλίου «Γέρων Ιωσήφ Βατοπαιδινός»

Παρουσιάζεται στο Βόλο το περισπούδαστο έργο του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Αρχιμ. Εφραίμ, με τίτλο «Γέρων Ιωσήφ Βατοπαιδινός». Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο μεγάλης ανοικτής εκδήλωσης, που διοργανώνουν ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Βόλου και ο τηλεοπτικός Σταθμός ASTRA TV, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, την Τετάρτη 23/1, στις 6μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο (Κ. Καρτάλη – Ανθ. Γαζή).

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την απόδοση ύμνων από τον χορό των Ιεροψαλτών μας, υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτου του Μητροπολιτικού μας Ναού κ. Ευσταθίου Γραμμένου. Θα ακολουθήσουν οι χαιρετισμοί των επισήμων και η παρουσίαση του Τόμου από τον Καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Νικόλαο Παπαδημητρίου – Δούκα.

Θα ακολουθήσει η προβολή ντοκιμαντέρ με τίτλο «Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός» και η ομιλία του Ηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμ. Εφραίμ.

Την εκδήλωση θα κλείσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος.

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα, πατήστε ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων