25/02/2023 25/02/2023 Σύναξη των μελών των εκκλησιαστικών συμβουλίων της Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας πραγματοποιήθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Δωρόθεο το απόγευμα της Τετάρτης 22 Φεβρουαρίου 2023 στις 5:30. Ο Σεβασμιώτατος αφού χαιρέτισε τους νέους εκκλησιαστικούς επιτρόπους, παρουσίασε τον ομιλητή της συνάξεως πατέρα Πορφύριο Φραγκάκο, Ιεροκύρηκα της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας. Ο πατήρ Πορφύριος με ενάργεια και με πολύ...
25 Φεβρουαρίου, 2023 - 16:37
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2023 - 16:47

Σύναξη μελών εκκλησιαστικών συμβουλίων της Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας

Διαδώστε:
Σύναξη μελών εκκλησιαστικών συμβουλίων της Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας

Σύναξη των μελών των εκκλησιαστικών συμβουλίων της Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας πραγματοποιήθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Δωρόθεο το απόγευμα της Τετάρτης 22 Φεβρουαρίου 2023 στις 5:30.

Ο Σεβασμιώτατος αφού χαιρέτισε τους νέους εκκλησιαστικούς επιτρόπους, παρουσίασε τον ομιλητή της συνάξεως πατέρα Πορφύριο Φραγκάκο, Ιεροκύρηκα της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας.

Ο πατήρ Πορφύριος με ενάργεια και με πολύ απλό τρόπο παρουσίασε το σημαντικό έργο των εκκλησιαστικών επιτρόπων και ακολούθησε συζήτηση.

Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Δωρόθεος αφού έκοψε την βασιλόπιτα μίλησε πατρικά και ευχήθηκε επιτυχία στο έργο των νέων επιτρόπων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων