09/02/2021 09/02/2021 Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Διοικητού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας, Αντιπύραρχου κ. Κωνσταντίνου Τσιώλη Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεο πραγματοποίησε την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου ο νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας, Αντιπύραρχος κ. Κωνσταντίνος Τσιώλης. Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο Σεβασμιώτατος εξήρε το έργο των πυροσβεστών στην τοπική κοινωνία της Καρδίτσας. Επίσης, ευχήθηκε καλή...
09 Φεβρουαρίου, 2021 - 21:56
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2021 - 21:44

Ευχήθηκε καλή δύναμη στο ευθυνοφόρο έργο του νέου Διοικητή

Διαδώστε:
Ευχήθηκε καλή δύναμη στο ευθυνοφόρο έργο του νέου Διοικητή

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Διοικητού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας, Αντιπύραρχου κ. Κωνσταντίνου Τσιώλη

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεο πραγματοποίησε την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου ο νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας, Αντιπύραρχος κ. Κωνσταντίνος Τσιώλης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο Σεβασμιώτατος εξήρε το έργο των πυροσβεστών στην τοπική κοινωνία της Καρδίτσας. Επίσης, ευχήθηκε καλή δύναμη στο δύσκολο και ευθυνοφόρο έργο, που αναλαμβάνει.

Από την πλευρά του, ο νέος Διοικητής υπογράμμισε το σπουδαίο ποιμαντικό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που επιτελείται από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων τονίζοντας ότι το Πυροσβεστικό Σώμα βρίσκεται και θα συνεχίσει να το πράττει κοντά στην τοπική Εκκλησία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων