07/04/2023 07/04/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Βαγίων το απόγευμα της Τετάρτης 5 Απριλίου 2023, με τη συμμετοχή πολλών πιστών. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμα τόνισε ότι φτάνει στο τέλος η περίοδος της Μεγάλης Τεσσαροκοστής, που είναι ένας αγώνας του ανθρώπου με την...
07 Απριλίου, 2023 - 16:31
Τελευταία ενημέρωση: 07/04/2023 - 16:02

Ο Μητροπολίτης Θηβών στα Βάγια Βοιωτίας για τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θηβών στα Βάγια Βοιωτίας για τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Βαγίων το απόγευμα της Τετάρτης 5 Απριλίου 2023, με τη συμμετοχή πολλών πιστών.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμα τόνισε ότι φτάνει στο τέλος η περίοδος της Μεγάλης Τεσσαροκοστής, που είναι ένας αγώνας του ανθρώπου με την νηστεία, την προσευχή και τη συμμετοχή στις Ακολουθίες της Εκκλησίας, ώστε να προετοιμαστούμε πνευματικά για τη μεγάλη εορτή της Αναστάσεως του Χριστού και αναφέρθηκε στο νόημα της Μεγάλης Εβδομάδας, που αποτελεί την κορύφωση της περιόδου της Μεγάλης Τεσσαρακοστής. Επίσης, εξέφρασε τη χαρά του για τη συμμετοχή των πιστών της ενορίας, τόνισε ότι είναι μια ευκαιρία συνάντησης και αγάπης των πιστών μεταξύ τους και με τον Επίσκοπο και ενότητας όλων στο κοινό Ποτήριο της Θείας Ευχαριστίας. Τέλος, ευχήθηκε σε όλους τους πιστούς με το καλό να εορτάσουμε το Πάσχα και να δεχτούμε στην καρδιά μας και στη ζωή μας τον Αναστάντα Κύριο.

Επίσης, στη Θεία Λειτουργία συμμετείχαν και άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ της περιοχής των Θηβών, με τους οποίους συνομίλησε ο Σεβασμιώτατος μετά τη Θ.Λειτουργία και τους ευχήθηκε υγεία και δύναμη στο έργο τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων