19/06/2020 19/06/2020 Την Τρίτη 23 Ιουνίου και ώρα 7 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Παναγίας Βοθυνών Καλύμνου της Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου, θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, για το Γενέθλιον του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Στρατονικείας κ. Στεφάνου. Την πρωΐαν της Τετάρτης 24 Ιουνίου (Γενέθλιον του Προδρόμου), θα τελεστεί η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Τόσον...
19 Ιουνίου, 2020 - 22:40
Τελευταία ενημέρωση: 19/06/2020 - 22:45

Τιμούν το Γενέθλιο του Προδρόμου στην Κάλυμνο

Διαδώστε:
Τιμούν το Γενέθλιο του Προδρόμου στην Κάλυμνο

Την Τρίτη 23 Ιουνίου και ώρα 7 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Παναγίας Βοθυνών Καλύμνου της Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου, θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, για το Γενέθλιον του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Στρατονικείας κ. Στεφάνου.

Την πρωΐαν της Τετάρτης 24 Ιουνίου (Γενέθλιον του Προδρόμου), θα τελεστεί η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Τόσον μετά τον Εσπερινό, όσο και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα σερβιριστούν λουκουμάδες (γυριστές Καλύμνικα) και διάφορα εδέσματα όπως ενημερώνει ο π. Πηγάσιος Εφημέριος του Ιερού Ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων