27/07/2022 27/07/2022 Λαμπρά εορτάστηκε στην Τρίπολη η μνήμη της Αγίας Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής στο μικρό πανέμορφο Παρεκκλήσιο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου, στο κέντρο της πόλεως, πλησίον του παλαιού Δημαρχείου. Πλήθος Χριστιανών, και ιδιαίτερα νέοι και νέες, προσέτρεξαν να λάβουν την ευλογία της Αγίας, η οποία είναι προστάτιδα των ματιών. Το εσπέρας της εορτής, Δευτέρα 25 Ιουλίου...
27 Ιουλίου, 2022 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 27/07/2022 - 17:18

Εορτή Αγίας Παρασκευής στην Τρίπολη

Διαδώστε:
Εορτή Αγίας Παρασκευής στην Τρίπολη

Λαμπρά εορτάστηκε στην Τρίπολη η μνήμη της Αγίας Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής στο μικρό πανέμορφο Παρεκκλήσιο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου, στο κέντρο της πόλεως, πλησίον του παλαιού Δημαρχείου.

Πλήθος Χριστιανών, και ιδιαίτερα νέοι και νέες, προσέτρεξαν να λάβουν την ευλογία της Αγίας, η οποία είναι προστάτιδα των ματιών.

Το εσπέρας της εορτής, Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022, τελέσθηκαν οι ιερές Ακολουθίες του Αγιασμού, του Εσπερινού και της ιεράς Παρακλήσεως προς τιμήν της Αγίας.

Ανήμερα της εορτής τελέσθηκε ο Όρθρος και πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων