31/12/2022 31/12/2022 Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων άκουσε τα παραδοσιακά κάλαντα, στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης, από μέλη της Στρατιωτικής Μουσικής των δύο Ταξιαρχιών, της Φιλαρμονικής των Δήμων, και από πλήθους παιδιών μεταξύ των οποίων και αυτών από τον Α΄ και Β΄ Παιδικό Σταθμό της Ιεράς Μητρόπολης, αλλά και μελών Συλλόγων. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους...
31 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:50

Μικροί και μεγάλοι είπαν τα κάλαντα στον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Μικροί και μεγάλοι είπαν τα κάλαντα στον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων άκουσε τα παραδοσιακά κάλαντα, στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης, από μέλη της Στρατιωτικής Μουσικής των δύο Ταξιαρχιών, της Φιλαρμονικής των Δήμων, και από πλήθους παιδιών μεταξύ των οποίων και αυτών από τον Α΄ και Β΄ Παιδικό Σταθμό της Ιεράς Μητρόπολης, αλλά και μελών Συλλόγων.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους και ευχήθηκε καταλλήλως για το επί θύραις Έτος 2023 να είναι ευλογημένο, ειρηνικό και σωτήριο.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων