29/08/2019 29/08/2019 Την Τρίτη 27 Αυγούστου 2019 στο θέατρο Ρεμίζας στο Λαύριο τελέστηκε η ορκωμοσία του Δημάρχου Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά, των νέων Δημοτικών Συμβούλων και των Κοινοτικών Συμβούλων του Δήμου Λαυρεωτικής. Την τελετή, που έγινε μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και αισιόδοξο κλίμα, πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Σεβασμιότατος κ. Νικόλαος. Με την παρουσία τους τίμησαν...
29 Αυγούστου, 2019 - 15:16
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2019 - 15:39

Ορκωμοσία νέας Δημοτικής Αρχής Δήμου Λαυρεωτικής

Διαδώστε:
Ορκωμοσία νέας Δημοτικής Αρχής Δήμου Λαυρεωτικής

Την Τρίτη 27 Αυγούστου 2019 στο θέατρο Ρεμίζας στο Λαύριο τελέστηκε η ορκωμοσία του Δημάρχου Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά, των νέων Δημοτικών Συμβούλων και των Κοινοτικών Συμβούλων του Δήμου Λαυρεωτικής.

Την τελετή, που έγινε μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και αισιόδοξο κλίμα, πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Σεβασμιότατος κ. Νικόλαος. Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση πλήθος πολιτών, πολιτικοί παράγοντες της Ανατολικής Αττικής καθώς και οι εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, φορέων και συλλόγων του Δήμου Λαυρεωτικής.

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους πολίτες για την ψήφο εμπιστοσύνης με την οποία τον τίμησαν για τέταρτη φορά. Τόνισε ότι σε αυτή τη νέα τετραετία «ο απόλυτα εφικτός στόχος είναι η ανάπτυξη του Δήμου μας, που συνδέεται με τη διεύρυνση της λειτουργίας του λιμανιού, με την στήριξη και ανάπτυξη του ΒΙΠΑ Κερατέας και του Τεχνολογικού Πολιτιστικού Πάρκου Λαυρίου, με το τουριστικό μας προϊόν, με την ενοποίηση των αρχαιολογικών μας χώρων και των μνημείων της σύγχρονης ιστορίας, με την ολοκλήρωση των αναπλάσεων των πόλεων του Λαυρίου και της Κερατέας, με την αξιοποίηση της έρευνας και της καινοτομίας».

Πρόσθεσε επίσης: «Πιστεύαμε και πιστεύουμε πάντα ότι η αυτοδιοίκηση πρέπει να πολλαπλασιάζει τις δυνάμεις της κοινωνίας, πρέπει με θάρρος να γκρεμίζει τεχνητές διαχωριστικές γραμμές και να ενώνει σε κοινούς στόχους και οράματα το σύνολο της τοπικής κοινωνίας και βέβαια τις αυτοδιοικητικές της δυνάμεις. Σεβόμαστε επίσης το θεσμικό ρόλο της αντιπολίτευσης και θεωρούμε ότι σε αυτή τη νέα εποχή μπορεί να διαδραματίσει εποικοδομητικό ρόλο, μακριά από ιδεοληψίες και εμμονές. Προσβλέπουμε, επίσης σε διαρκή επαφή με τον νέο Περιφερειάρχη και τους βουλευτές της Ανατολικής Αττικής και σε συνεργασία με τους υπουργούς της νέας κυβέρνησης, προκειμένου να προχωρήσουμε τα μείζονα θέματα που αφορούν το Δήμο μας».

πηγή:https://www.lavreotiki.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων