25/12/2019 25/12/2019 Εν πληθούση εκκλησία, με κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια, τιμήθηκε εορτή των Χριστουγέννων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής Καλαμάτας. Του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.  Χρυσόστομος,  πλαισιούμενος από τους εφημερίους του Ναού και τον Αρχιδιάκονο της Μητροπόλεως, ενώ το  Μήνυμα της εορτής ανέγνωσε ο Προϊστάμενος του Ναού Πρωτοπρεσβύτερος Κρεσφόντης Πουλόπουλος.
25 Δεκεμβρίου, 2019 - 21:26
Τελευταία ενημέρωση: 25/12/2019 - 21:14

Χριστούγεννα στη Μητρόπολη Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Χριστούγεννα στη Μητρόπολη Μεσσηνίας

Εν πληθούση εκκλησία, με κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια, τιμήθηκε εορτή των Χριστουγέννων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής Καλαμάτας.

Του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.  Χρυσόστομος,  πλαισιούμενος από τους εφημερίους του Ναού και τον Αρχιδιάκονο της Μητροπόλεως, ενώ το  Μήνυμα της εορτής ανέγνωσε ο Προϊστάμενος του Ναού Πρωτοπρεσβύτερος Κρεσφόντης Πουλόπουλος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων