01/03/2021 01/03/2021 Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου με θλίψη και συντριβή αναγγέλλει την προς Κύριον εκδημία του μακαριστού Ποιμενάρχου της Μητροπολίτου κυρού Εμμανουήλ. Αιτία του θανάτου δεν ήταν ο covid-19, όπως απέδειξαν τα τέσσερα μοριακά τεστ που έκανε αλλά η ανακοπή της καρδιάς. Η κηδεία του εκλιπόντος Ποιμενάρχου θα τελεσθεί την Τετάρτη 3 Μαρτίου, στις 11...
01 Μαρτίου, 2021 - 13:20
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2021 - 13:25

H Μητρόπολη Κιλκισίου για την εκδημία του Ποιμενάρχη της

Διαδώστε:
H Μητρόπολη Κιλκισίου για την εκδημία του Ποιμενάρχη της

Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου με θλίψη και συντριβή αναγγέλλει την προς Κύριον εκδημία του μακαριστού Ποιμενάρχου της Μητροπολίτου κυρού Εμμανουήλ.

Αιτία του θανάτου δεν ήταν ο covid-19, όπως απέδειξαν τα τέσσερα μοριακά τεστ που έκανε αλλά η ανακοπή της καρδιάς.

Η κηδεία του εκλιπόντος Ποιμενάρχου θα τελεσθεί την Τετάρτη 3 Μαρτίου, στις 11 π.μ., στο Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς με περιορισμένο αριθμό συμμετοχής εξαιτίας των γενικών περιοριστικών μέτρων.

Ο ενταφιασμός του θα γίνει στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Λόφου Κιλκίς δίπλα στον προκάτοχό του μακαριστό Κιλκισίου Αποστόλο.

Παρακαλούμε τον ιερό Κλήρο και σύμψυχο το λαό του Κιλκίς και όλης της Μητροπόλεως να αποδώσουν με σεβασμό και αγάπη το χρέος της προσευχής και των δεήσεων υπέρ αναπαύσεως του διατελέσαντος Πατέρα και Ποιμενάρχου κυρού Εμμανουήλ.

Ο Τοποτηρητής

† Ο Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων