10/06/2022 10/06/2022 Θυρανοίξια ιερού παρεκκλησίου στην περιοχή “Καλό Λιβάδι” της Μυκόνου θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄, που επιστρέφει αύριο, Σάββατο, 11 Ιουνίου στο νησί των ανέμων για αυτό το λόγο. Μετά τα θυρανοίξια, ο Σεβασμιώτατος θα φύγει για την Τήνο, καθώς την Κυριακή της Πεντηκοστής, 12 Ιουνίου, το πρωί, θα ιερουργήσει στον Πανίερο...
10 Ιουνίου, 2022 - 17:40
Τελευταία ενημέρωση: 10/06/2022 - 17:42

Θυρανοίξια παρεκκλησίου στο νησί των ανέμων

Διαδώστε:
Θυρανοίξια παρεκκλησίου στο νησί των ανέμων

Θυρανοίξια ιερού παρεκκλησίου στην περιοχή “Καλό Λιβάδι” της Μυκόνου θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄, που επιστρέφει αύριο, Σάββατο, 11 Ιουνίου στο νησί των ανέμων για αυτό το λόγο.

Μετά τα θυρανοίξια, ο Σεβασμιώτατος θα φύγει για την Τήνο, καθώς την Κυριακή της Πεντηκοστής, 12 Ιουνίου, το πρωί, θα ιερουργήσει στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας Τήνου.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, θα πλεύσει στην Ερμούπολη και το εσπέρας θα τελέσει τον Πανηγυρικό Εσπερινό στο Μοναστηριακό Μετόχιο της Αγίας Τριάδος στην Άνω Σύρο.

Τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, 13 Ιουνίου, το πρωί, θα μεταβεί στην Κέα και θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Κορρησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων