17/04/2020 17/04/2020 ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ – Αποστολή στους Τόπους των Παθών του Ιησού Χριστού μας. Η φυλακή, ο Γολγοθάς, ο Τάφος. Διαδρομές προσευχής και μετανοίας για την ανθρωπότητα. Τέτοιες μέρες όλοι μας θέλουμε να βρεθούμε εκεί που έλαβε χώρα το Θείο Δράμα, εκεί που σήμερα όλα είναι έρημα λόγω της πανδημίας αλλά εκεί που η ψυχή μας πάντα θα...
17 Απριλίου, 2020 - 21:05
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2020 - 21:32

Αποστολή στους Τόπους των Παθών του Ιησού Χριστού μας όταν η Ιερουσαλήμ μας αγκάλιαζε όλους

Διαδώστε:
Αποστολή στους Τόπους των Παθών του Ιησού Χριστού μας όταν η Ιερουσαλήμ μας αγκάλιαζε όλους

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ – Αποστολή στους Τόπους των Παθών του Ιησού Χριστού μας. Η φυλακή, ο Γολγοθάς, ο Τάφος. Διαδρομές προσευχής και μετανοίας για την ανθρωπότητα.

Τέτοιες μέρες όλοι μας θέλουμε να βρεθούμε εκεί που έλαβε χώρα το Θείο Δράμα, εκεί που σήμερα όλα είναι έρημα λόγω της πανδημίας αλλά εκεί που η ψυχή μας πάντα θα βρίσκεται προσευχόμενη και αναπαυμένη.

Το αφιέρωμα αυτό που σας παρουσιάζουμε, σας δίνει την ευκαιρία να δείτε τους τόπους των Παθών ενώ αναφέρεται ακόμη και στην εποχή που η αναστήλωση του Πανάγιου Τάφου είχε συγκλονίσει τους επιστήμονες και όλη την Οικουμένη.

Οι τόποι των Παθών του Κυρίου μας, ως τόπος προσευχής και ανάπαυσης των ψυχών ελκύουν καθημερινά πλήθη κόσμου από όλο τον κόσμο που καθημερινά γονατίζουν στον Πανάγιο Τάφο που δέχθηκε το σώμα Εκείνου που “θέλησε” να χύσει το αίμα του για τις δικές μας αμαρτίες.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Πηγή: Αρχείο Μαρίας Γιαχνάκη

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων