14/04/2020 14/04/2020 ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ – Στο ιερό κουβούκλιο του Πανάγιου Τάφου, μάς είχε ξεναγήσει η επικεφαλής της ομάδας του ΕΜΠ κυρία Τόνια Μοροπούλου, κατά την περίοδο της αναστήλωσης και των προσφάτων εργασιών. Το συγκλονιστικό βίντεο παρουσιάζουμε σήμερα, 14 Απριλίου 2020, με αφορμή τη Μεγάλη Εβδομάδα:      Μια ομάδα Ελλήνων επιστημόνων από το ΕΜΠ ήταν αυτή που...
14 Απριλίου, 2020 - 21:20
Τελευταία ενημέρωση: 14/04/2020 - 21:21

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ – Όταν οι επιστήμονες γονάτισαν μπροστά στον Πανάγιο Τάφο

Διαδώστε:
ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ – Όταν οι επιστήμονες γονάτισαν μπροστά στον Πανάγιο Τάφο

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ – Στο ιερό κουβούκλιο του Πανάγιου Τάφου, μάς είχε ξεναγήσει η επικεφαλής της ομάδας του ΕΜΠ κυρία Τόνια Μοροπούλου, κατά την περίοδο της αναστήλωσης και των προσφάτων εργασιών. Το συγκλονιστικό βίντεο παρουσιάζουμε σήμερα, 14 Απριλίου 2020, με αφορμή τη Μεγάλη Εβδομάδα:

 

 

Μια ομάδα Ελλήνων επιστημόνων από το ΕΜΠ ήταν αυτή που κατάφερε να αναστηλώσει την πηγή του Θαύματος που γέννησε τη ζωή εις τους αιώνας των αιώνων.

Είναι πολύ σπουδαίο να μπορεί κανείς να βρεθεί μαζί με την επιστημονική ομάδα στον Πανάγιο Τάφο και να ζήσει τις συγκλονιστικές στιγμές ενός θαύματος, αφού, όπως θα δείτε, το τηλεοπτικό μας συνεργείο βρέθηκε βήμα βήμα στην περιήγηγη της Τόνιας Μοροπούλου, η οποία καθοδηγούσε τις εργασίες.

Δείτε την περιήγηση μέσα στο κουβούκλιο και μάθετε για τις χειρουργικές επεμβάσεις που έγιναν στον τάφο όπου φιλοξένησε το σώμα του Ιησού Χριστού.

Πρόσφατα, ο Τάφος χρονολογήθηκε και επιβεβαιώθηκε πλέον και επιστημονικά ότι αυτός είναι ο Τάφος του Χριστού μας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων