02/12/2020 02/12/2020 Οδοιπορικό στην Ιερά Μονή Αγίου Χαραλάμπους Λευκών στο Αυλωνάρι Ευβοίας, εκεί όπου διακονούσε για πολλά χρόνια ο Αγιος Πορφύριος.  Ακολουθώντας τα »βήματα» του Αγίου Πορφυρίου το Πρακτορείο Ορθοδοξία κατέγραψε εικόνες και μαρτυρίες για τη ζωή του Αγίου. Η Ηγουμένη της Μονής Αγ.Χαραλάμπους Λευκών μας μιλά για τον φωτισμένο και διορατικό Γέροντα Πορφύριο ενώ η κάμερα του...
02 Δεκεμβρίου, 2020 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2020 - 22:56

Οδοιπορικό: “Στα βήματα του Αγίου Πορφυρίου”

Διαδώστε:
Οδοιπορικό: “Στα βήματα του Αγίου Πορφυρίου”

Οδοιπορικό στην Ιερά Μονή Αγίου Χαραλάμπους Λευκών στο Αυλωνάρι Ευβοίας, εκεί όπου διακονούσε για πολλά χρόνια ο Αγιος Πορφύριος.  Ακολουθώντας τα »βήματα» του Αγίου Πορφυρίου το Πρακτορείο Ορθοδοξία κατέγραψε εικόνες και μαρτυρίες για τη ζωή του Αγίου.

Η Ηγουμένη της Μονής Αγ.Χαραλάμπους Λευκών μας μιλά για τον φωτισμένο και διορατικό Γέροντα Πορφύριο ενώ η κάμερα του Πρακτορείου περιπλάναται στα μέρη όπου χειροτονήθηκε Ιερέας ο Αγιος Πορφύριος. Στον Άγιο Χαράλαμπο Λευκών στην Εύβοια, διακόνησε για πολλά χρόνια ως Πνευματικός και και Εφημέριος ο Άγιος Πορφύριος και ο Πνευματικός της Μονής μας μιλά για τον διορατικό και θαυματουργό Άγιο Πορφύριο.

Παρακολουθήστε:

Αποστολή: Δημήτρης Στρουμπάκος

Εικονολήπτης: Αντρέας Χαλκιόπουλος

Μοντάζ: Στάθης Σαλβάνος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων