23/04/2020 24/04/2020 Δείτε τους Άγιους Τόπους σε ένα περιηγητικό ντοκιμαντέρ με τίτλο “Οδοιπορικό στην Αγία Γη, στα βήματα Του Ιησού”. Το ντοκιμαντέρ γυρίστηκε στους Αγίους Τόπους και η κάμερα έφτασε σε όλα τα Άγια Προσκυνήματα από όπου πέρασε ο Χριστός μέχρι την Σταύρωση του και την Ανάστασή του. Θα δείτε όλα τα Πανάγια Προσκυνήματα και θα ακούσετε...
23 Απριλίου, 2020 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2020 - 21:45

Παρακολουθήστε το ντοκιμαντέρ “Οδοιπορικό στην Αγία Γη – Στα βήματα του Ιησού” από το Πρακτορείο Ορθοδοξία

Διαδώστε:
Παρακολουθήστε το ντοκιμαντέρ “Οδοιπορικό στην Αγία Γη – Στα βήματα του Ιησού” από το Πρακτορείο Ορθοδοξία

Δείτε τους Άγιους Τόπους σε ένα περιηγητικό ντοκιμαντέρ με τίτλο “Οδοιπορικό στην Αγία Γη, στα βήματα Του Ιησού”.

Το ντοκιμαντέρ γυρίστηκε στους Αγίους Τόπους και η κάμερα έφτασε σε όλα τα Άγια Προσκυνήματα από όπου πέρασε ο Χριστός μέχρι την Σταύρωση του και την Ανάστασή του.

Θα δείτε όλα τα Πανάγια Προσκυνήματα και θα ακούσετε την διήγηση Αγιοταφίτη Ιεράρχη ο οποίος εξηγεί όλα όσα έγιναν στην Αγία Γη.

Το οδοιπορικό αυτό θα σας φέρει πιο κοντά στα πάθη του Κυρίου μας και μέσω αυτού θα βρεθείτε στα άγια χώματα που ο Ίδιος πάτησε.

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή χωρίς την προηγούμενη γραπτή έγκριση του Μητροπολίτη Καπιτωλιάδος Ησύχιου ή την Παραγωγό εταιρεία sceptic production. Η αναπαραγωγή απαγορεύεται και διώκεται ποινικά  

Παραγωγή: Sceptic Production

Υποστήριξη: Caravel Τravel

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων