26/01/2019 26/01/2019 Στην αποστολή, την οποία πραγματοποίησε το Διεθνές Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” στην Κωνσταντινούπολη, επισκέφθηκε την Πατριαρχική  Μεγάλη του Γένους Σχολή. Ο διευθυντής της, κ. Δημήτρης Ζώτος, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Πρακτορείου μας για την ιστορία της Σχολής και την προσφορά της στον Ελληνισμό, στην Παιδεία και στον Πολιτισμό. Παρακολουθήστε το οπτικό αφιέρωμα:   Συνέντευξη: Μαρία Γιαχνάκη...
26 Ιανουαρίου, 2019 - 9:46
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2019 - 9:54

Αφιέρωμα στη Μεγάλη του Γένους σχολή. 565 χρόνια προσφοράς στον Ελληνισμό. Δείτε την ιστορική σχολή που κράτησε όρθιο το Γένος. (βίντεο)

Διαδώστε:
Αφιέρωμα στη Μεγάλη του Γένους σχολή. 565 χρόνια προσφοράς στον Ελληνισμό. Δείτε την ιστορική σχολή που κράτησε όρθιο το Γένος. (βίντεο)

Στην αποστολή, την οποία πραγματοποίησε το Διεθνές Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” στην Κωνσταντινούπολη, επισκέφθηκε την Πατριαρχική  Μεγάλη του Γένους Σχολή.

Ο διευθυντής της, κ. Δημήτρης Ζώτος, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Πρακτορείου μας για την ιστορία της Σχολής και την προσφορά της στον Ελληνισμό, στην Παιδεία και στον Πολιτισμό.

Παρακολουθήστε το οπτικό αφιέρωμα:

 

Συνέντευξη: Μαρία Γιαχνάκη

Κάμερα: Γιώργος Δεμίρ

Ήχος: Κώστας Καπαδόκης

Μοντάζ: Στάθης Σαλβάνος

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων