26/12/2018 26/12/2018 Εκοιμήθη εν έτει 2016, όμως, κανείς δεν μπορεί ακόμη να τη λησμονήσει. Και, ίσως, ετούτες τις ημέρες που είναι Χριστούγεννα, μάς έρχονται ακόμη περισσότερο στον νου αυτές οι λαμπρές διηγηματικές, βιωματικές, ορθόδοξες θεολογικές ραδιοφωνικές εκπομπές της. Για κάποιους από εμάς, η συγγραφέας Γαλάτεια Γρηγοριάδου-Σουρέλη ήταν τα καλύτερα μας χρόνια, τα νιάτα μας τις μέρες και τις...
26 Δεκεμβρίου, 2018 - 19:41
Τελευταία ενημέρωση: 26/12/2018 - 19:46

Είναι Χριστούγεννα και πήγε ο νους στη Γαλάτεια

Διαδώστε:
Είναι Χριστούγεννα και πήγε ο νους στη Γαλάτεια

Εκοιμήθη εν έτει 2016, όμως, κανείς δεν μπορεί ακόμη να τη λησμονήσει.

Και, ίσως, ετούτες τις ημέρες που είναι Χριστούγεννα, μάς έρχονται ακόμη περισσότερο στον νου αυτές οι λαμπρές διηγηματικές, βιωματικές, ορθόδοξες θεολογικές ραδιοφωνικές εκπομπές της.

Για κάποιους από εμάς, η συγγραφέας Γαλάτεια Γρηγοριάδου-Σουρέλη ήταν τα καλύτερα μας χρόνια, τα νιάτα μας τις μέρες και τις νύχτες ακρόασης του Ραδιοφώνου της Πειραϊκής Εκκλησίας.

Το Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” ενθυμείται τη κα Γαλάτεια, δημοσιεύοντας βίντεο από παλαιότερη εκδήλωση προς τιμήν της, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013 στα πλαίσια του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…».

Μία εκδήλωση τιμής, ευγνωμοσύνης και αγάπης προς μία συγγραφέα που κατάφερε με αναφορά και μόνο στο μικρό της όνομα, να χαρακτηρίζουμε ολόκληρη την προσωπικότητά της και να είναι οικεία σε όλους μας.

Ποιος δε θυμάται, άραγε, τις “Κουβεντούλες με τη Γαλάτεια“;

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων