03/01/2019 03/01/2019 “Ο διάβολος παίζει με το μυαλό μας. Με τους λογισμούς μας. Να πετύχει ένα: Να διαλύσει αυτό το οποίον ο Θεός, μάς ευλόγησε να κάνουμε. “Το ίδιο κάνει στους μοναχούς, το ίδιο κάνει στους ασκητές, το ίδιο κάνει στους παντρεμένους. Το ίδιο κάνει και στους ανύπαντρους! Και κοίταξε που έμεινες ανύπανδρος… Και είσαι κακομοίρης… Είσαι...
03 Ιανουαρίου, 2019 - 18:46
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2019 - 18:48

“Το ίδιο κάνει στους παντρεμένους. Το ίδιο κάνει και στους ανύπαντρους!”

Διαδώστε:
“Το ίδιο κάνει στους παντρεμένους. Το ίδιο κάνει και στους ανύπαντρους!”

“Ο διάβολος παίζει με το μυαλό μας. Με τους λογισμούς μας. Να πετύχει ένα: Να διαλύσει αυτό το οποίον ο Θεός, μάς ευλόγησε να κάνουμε.

“Το ίδιο κάνει στους μοναχούς, το ίδιο κάνει στους ασκητές, το ίδιο κάνει στους παντρεμένους. Το ίδιο κάνει και στους ανύπαντρους! Και κοίταξε που έμεινες ανύπανδρος… Και είσαι κακομοίρης… Είσαι άχρηστος… Και δεν έκανες τίποτα στη ζωή σου… Και δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα…”.

Απόσπασμα από την Ομιλία του Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη με θέμα: “ΠΑΛΟΥΚΩΣΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ”, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ιερό Ησυχαστήριο Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ Τρικόρφου Φωκίδος κατά την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 και μπορείτε να την παρακολουθήσετε αυτούσια παρακάτω:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων