11/04/2019 11/04/2019 Το OrthPhoto γιορτάζει τα 15α του γενέθλια. Πρόκειται για μία online κοινότητα ερασιτεχνών και επαγγελματιών φωτογράφων που επιθυμούν να μοιραστούν και να παρουσιάσουν φωτογραφίες που παρουσιάζουν την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη, όπως αυτή βιώνεται σε όλο τον κόσμο Η ανακοίνωση του OrthoPhoto.net Πριν από μερικές εβδομάδες ξεκινήσαμε μερικά νέα projects με στόχο να τα παρουσιάσουμε τώρα...
11 Απριλίου, 2019 - 9:01

15 χρόνια Ορθόδοξης Φωτογραφίας

Διαδώστε:
15 χρόνια Ορθόδοξης Φωτογραφίας

Το OrthPhoto γιορτάζει τα 15α του γενέθλια.
Πρόκειται για μία online κοινότητα ερασιτεχνών και επαγγελματιών φωτογράφων που επιθυμούν να μοιραστούν και να παρουσιάσουν φωτογραφίες που παρουσιάζουν την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη, όπως αυτή βιώνεται σε όλο τον κόσμο

Η ανακοίνωση του OrthoPhoto.net

Πριν από μερικές εβδομάδες ξεκινήσαμε μερικά νέα projects με στόχο να τα παρουσιάσουμε τώρα αλλά απαιτείται λίγη ακόμη προετοιμασία (η ομάδα του OrthPhoto εργάζεται 100% εθελοντικά και κατά συνέπεια χρειαζόμαστε λίγο περισσότερο χρόνο). Όπως και να ‘χει, από σήμερα μέχρι και το Πάσχα, ελπίζουμε να σας βλέπουμε στην ιστοσελίδα μας συχνότερα και σας προσκαλούμε να μας βοηθήσετε στο νέο αυτό ξεκίνημα του πανορθόδοξου εγχειρήματός μας. Μόλις τα projects μας είναι έτοιμα προς παρουσίαση, θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

Κατ’ αρχάς, σας ευχαριστούμε που είστε μαζί μας και συνεισφέρετε στην κοινότητά μας με την αποστολή φωτογραφιών, τις ψήφους και τα σχόλιά σας. Εσείς δημιουργείτε την ιστοσελίδα και λόγω της παρουσίας και της δραστηριότητάς σας θέλουμε να αναπτύξουμε τόσο αυτήν όσο και τα φωτογραφικά projects.

Ελπίζουμε πως με μεγαλύτερη συμμετοχή τις επόμενες ημέρες – μέχρι το Πάσχα – θα αγγίξουμε υψηλότερα στατιστικά στοιχεία: 100 000 αναρτημένες φωτογραφίες, 500 000 σχόλια και 2 000 000 ψήφους. Είμαστε σχεδόν εκεί. Χρειαζόμαστε λίγη μεγαλύτερη συμμετοχή από εσάς! Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το όνομα χρήστη ή τον κωδικό σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε να τα επανακτήσετε.

Φωτογραφίες: OrthPhoto /facebook

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων