20/01/2021 20/01/2021 Μέσα στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν οι άνθρωποι στην Αφρική, οι οποίες δυσχεραίνονται ακόμα  περισσότερο από την πανδημία, Ιερείς και εθελοντές συνεχίζουν το ιεραποστολικό τους έργο. Χθες, 19 Ιανουαρίου, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία μας τιμά την μνήμη του Αγίου Μάρκου του Ευγενικού τελέστηκε Θεία Λειτουργία στον ομώνυμο ναό του στο Κιμούλι της επαρχίας Κυέρουα...
20 Ιανουαρίου, 2021 - 10:49

2 γάμοι και 80 βαπτίσεις στην Τανζανία

Διαδώστε:
2 γάμοι και 80 βαπτίσεις στην Τανζανία

Μέσα στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν οι άνθρωποι στην Αφρική, οι οποίες δυσχεραίνονται ακόμα  περισσότερο από την πανδημία, Ιερείς και εθελοντές συνεχίζουν το ιεραποστολικό τους έργο.

Χθες, 19 Ιανουαρίου, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία μας τιμά την μνήμη του Αγίου Μάρκου του Ευγενικού τελέστηκε Θεία Λειτουργία στον ομώνυμο ναό του στο Κιμούλι της επαρχίας Κυέρουα της Βορειοδυτικής Τανζανίας της Επισκοπής Μπουκόμπας. “Ο Ναός μισοτελειωμένος μόνο με τα τούβλα, χωρίς πόρτες και παράθυρα. Κι όμως ζήσαμε, σαν το υπερώον της Πεντηκοστής. 12 Ιερείς αφού τελέσαμε τη Θεία Λειτουργία, κάναμε 2 γάμους και 80 βαπτίσεις” αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων