15/02/2021 15/02/2021 Σεπτέμβριος 1989 Άγιε και Θαυματουργέ Πατέρα, Σε ευχαριστώ για τη θεία χάρη που μου έδωσες με το να με επισκεφθείς στον ύπνο μου και να με ελευθερώσεις από όλα τα κακά που με κυριεύουν.  Σε προσκυνώ και Σε δοξάζω. Ήρθα στον οίκο σου να σε προσκυνήσω και να σε παρακαλέσω, γιατί στη ζωή μου, μου...
15 Φεβρουαρίου, 2021 - 18:24
Τελευταία ενημέρωση: 15/02/2021 - 18:48

“Άγιε Εφραίμ με ευλόγησες με το πετραχήλι”

Διαδώστε:
“Άγιε Εφραίμ με ευλόγησες με το πετραχήλι”

Σεπτέμβριος 1989

Άγιε και Θαυματουργέ Πατέρα,

Σε ευχαριστώ για τη θεία χάρη που μου έδωσες με το να με επισκεφθείς στον ύπνο μου και να με ελευθερώσεις από όλα τα κακά που με κυριεύουν. 

Σε προσκυνώ και Σε δοξάζω. Ήρθα στον οίκο σου να σε προσκυνήσω και να σε παρακαλέσω, γιατί στη ζωή μου, μου συμβαίνουν πολλές αναποδιές και κακοτυχίες.

Εσύ, Άγιε Εφραίμ, με επισκέφθηκες για πρώτη φορά την ώρα που κοιμόμουνα. Εστάθηκες στο μέσον του κρεβατιού μου, με άρπαξες από τον αστράγαλο του αριστερού μου ποδιού και με ετράνταξες δυνατά. Εγώ στριφογύριζα φωνάζοντας και κραυγάζοντας άναρθρες λέξεις για αρκετή ώρα έως ότου ηρέμησα. 

Κατόπιν, ο Άγιος Εφραίμ όπως ήρθε, έφυγε.

16 Σεπτεμβρίου 1989

Η δεύτερη φορά που με επισκέφθηκες ήταν όταν ζήτησα τη βοήθεια σου, Άγιε Εφραίμ, για την οικογενειακή μας ηρεμία, ύστερα από κάποιο γεγονός. Σ’ ένιωσα όλη τη νύχτα να είσαι δίπλα μου και ότι όλα θα είχαν καλό τέλος, όπως και συνέβη.

Η τρίτη φορά που με επισκέφθηκες ήταν τότε που ήρθες και βάζοντας μου το πετραχήλι στο κεφάλι μου, γονατιστή με ευλόγησες.

Εύχομαι όλοι οι πιστοί να έχουν την ευλογία σου.

Σε τιμώ και σε δοξάζω Άγιε Εφραίμ Η πιστή σου Κ.Π.

 

ΟΠΤΑΣΙΑΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΓΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΥ, Δ’ ΤΟΜΟΣ, 1992, ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΟΡΟΣ ΑΜΩΜΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ σ.85-86

Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων