17/08/2020 17/08/2020 (Επιμέλεια Στέλιος Κούκος) Μαρτυρία της Ολυμπίας Βακοφάρη: Πηγαίναμε συχνά στο Μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονος [στην Πεντέλη, που ίδρυσε ο Γέροντας, π. Σίμων Αρβανίτης], γιατί ο άνδρας μου ήταν χτίστης και εβοηθούσε ανά οκτώ ημέρες εις το κτίσιμο του Μοναστηριού· μπορεί να εργαζόταν και μία μέρα και δύο και τρεις, όσο χρειαζόταν. Κάποια φορά πού δούλευε...
17 Αυγούστου, 2020 - 21:19
Τελευταία ενημέρωση: 17/08/2020 - 21:20

“Άγιε μου Παντελεήμονα, τι θέλεις;”

Διαδώστε:
“Άγιε μου Παντελεήμονα, τι θέλεις;”

(Επιμέλεια Στέλιος Κούκος)

Μαρτυρία της Ολυμπίας Βακοφάρη:
Πηγαίναμε συχνά στο Μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονος [στην Πεντέλη, που ίδρυσε ο Γέροντας, π. Σίμων Αρβανίτης], γιατί ο άνδρας μου ήταν χτίστης και εβοηθούσε ανά οκτώ ημέρες εις το κτίσιμο του Μοναστηριού· μπορεί να εργαζόταν και μία μέρα και δύο και τρεις, όσο χρειαζόταν.

Κάποια φορά πού δούλευε εκεί (έτυχε να έχω πάει κι εγώ μαζί του), τον ειδοποίησε ο Γέρων Σίμων να πάη το ερχόμενο Σάββατο το πρωί να εργασθή εκεί. Εμείς όμως το ξεχάσαμε.
Όταν ήρθε η ημέρα του Σαββάτου, το πρωί, ακούστηκε χτύπημα στο παράθυρο του σπιτιού μας τρεις φορές, και πήγα να ιδώ τι χτύπημα είναι αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων