09/11/2021 09/11/2021 Μία εμπεριστατωμένη έρευνα για τον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο αποτελεί το δίτομο έργο του Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου Παπαδάκη υπό τον τίτλο «Αΐδιος τιμή και μνήμη Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου. Το έργο χαρακτηρίζεται ως συλλεκτικό κόσμημα, αλλά και εστία μελέτης για τους επιστήμονες, ερευνητές και όχι μόνον. «Η όλη...
09 Νοεμβρίου, 2021 - 12:40

Αΐδιος τιμή και μνήμη Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου (Τόμος Β’)

Διαδώστε:
Αΐδιος τιμή και μνήμη Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου (Τόμος Β’)

Μία εμπεριστατωμένη έρευνα για τον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο αποτελεί το δίτομο έργο του Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου Παπαδάκη υπό τον τίτλο «Αΐδιος τιμή και μνήμη Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου. Το έργο χαρακτηρίζεται ως συλλεκτικό κόσμημα, αλλά και εστία μελέτης για τους επιστήμονες, ερευνητές και όχι μόνον.

«Η όλη έρευνα περί του Ιερού Χρυσοστόμου επί τόσους αιώνες, τόσο για τον ίδιο όσο και για το έργο του είναι μόνο προσπάθειες, άλλοτε επιτυχείς και άλλες όχι. Την αλήθεια στο σύνολο και την ακρίβεια τίς γνωρίζει μόνο ο Θεός, για την Εκκλησία όμως αποτελεί τον πυρήνα του μεγάλου της κεφαλαίου, ως απέδειξε άλλωστε επί χίλια εξακόσια χρόνια» υπογραμμίζει στην εισαγωγή ο συγγραφέας.

Για παραγγελίες μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων