14/01/2021 14/01/2021 Στην εύρεση της σιαγόνας του Αγίου Ραφαήλ της Λέσβου αλλά και στα συγκλονιστικά γεγονότα των ετών 1959-1962, κατά τα οποία οι Άγιοι Ραφαήλ, Νικόλαος και Ειρήνη εμφανίστηκαν στους κατοίκους και αποκάλυψαν το πού βρίσκονται τα ιερά λείψανά τους, καθώς και το μαρτύριό τους, αναφέρεται ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ. Δημήτριος στη σημερινή του ομιλία. Ο...
14 Ιανουαρίου, 2021 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2021 - 22:53

Τα συγκλονιστικά γεγονότα με τους Αγίους Ραφαήλ, Νικόλαο και Ειρήνη

Διαδώστε:
Τα συγκλονιστικά γεγονότα με τους Αγίους Ραφαήλ, Νικόλαο και Ειρήνη

Στην εύρεση της σιαγόνας του Αγίου Ραφαήλ της Λέσβου αλλά και στα συγκλονιστικά γεγονότα των ετών 1959-1962, κατά τα οποία οι Άγιοι Ραφαήλ, Νικόλαος και Ειρήνη εμφανίστηκαν στους κατοίκους και αποκάλυψαν το πού βρίσκονται τα ιερά λείψανά τους, καθώς και το μαρτύριό τους, αναφέρεται ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ. Δημήτριος στη σημερινή του ομιλία. Ο Σεβασμιώτατος έχει γράψει και το σχετικό βιβλίο “Η ζωή εκ τάφων”.

Ακούστε την περιγραφή των γεγονότων, παρακολουθώντας το βίντεο: 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων