10/08/2019 10/08/2019 «Αν ο θεός σου έδωσε παιδί σημαίνει πως θέλει να το κρατήσεις» είναι το βασικό μήνυμα της Ρωσικής τηλεταινίας που διαπραγματεύεται με εξαιρετικό τρόπο το ευαίσθητο, από κάθε άποψη, θέμα των αμβλώσεων. Πρόκειται για την ιστορία ενός γυναικολόγου ιατρού ο οποίος μεταπείθει ένα ζευγάρι δίνοντάς του τα χρήματά του που είχε συγκεντρώσει για να αγοράσει ένα...
10 Αυγούστου, 2019 - 10:39

«Αν ο Θεός σου έδωσε παιδί σημαίνει πως θέλει να το κρατήσεις»

Διαδώστε:
«Αν ο Θεός σου έδωσε παιδί σημαίνει πως θέλει να το κρατήσεις»

«Αν ο θεός σου έδωσε παιδί σημαίνει πως θέλει να το κρατήσεις» είναι το βασικό μήνυμα της Ρωσικής τηλεταινίας που διαπραγματεύεται με εξαιρετικό τρόπο το ευαίσθητο, από κάθε άποψη, θέμα των αμβλώσεων.

Πρόκειται για την ιστορία ενός γυναικολόγου ιατρού ο οποίος μεταπείθει ένα ζευγάρι δίνοντάς του τα χρήματά του που είχε συγκεντρώσει για να αγοράσει ένα νέο αυτοκίνητο, για τα πρώτα έξοδα του μωρού όπως λέει χαρακτηριστικά.

Στο τέλος του εν λόγω αποσπάσματος της ταινίας βλέπουμε όλα τα παιδιά (σ.σ. μεγάλα πλέον) να ευχαριστούν τον γιατρό που τα βοήθησε να ζήσουν αποτρέποντας τους γονείς τους από τη μοιραία απόφαση για τη ζωή τους. Δείτε το πολύ συγκινητικό βίντεο:

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων