24/04/2019 24/04/2019 Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Σινά, Φαράν και Ραϊθώ κ. Δαμιανός μίλησε για όσα τον οδήγησαν στο Σινά, για τις ευλογημένες στιγμές της ζωής του αλλά και για τους πειρασμούς κατά τη διάρκεια της διακονίας του στον ερημικό τόπο. Τα τρομοκρατικά χτυπήματα και οι επιθέσεις στη Μέση Ανατολή είναι πλέον καθημερινότητα αλλά έμαθε να ζει κι εκείνος...
24 Απριλίου, 2019 - 8:05
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2019 - 9:16

Αρχιεπίσκοπος Σινά: “Οι επιθέσεις στη Μέση Ανατολή είναι πλέον καθημερινότητα αλλά αφήσαμε τη ζωή μας στα χέρια της Παναγίας και της Αγίας”

Διαδώστε:
Αρχιεπίσκοπος Σινά: “Οι επιθέσεις στη Μέση Ανατολή είναι πλέον καθημερινότητα αλλά αφήσαμε τη ζωή μας στα χέρια της Παναγίας και της Αγίας”

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Σινά, Φαράν και Ραϊθώ κ. Δαμιανός μίλησε για όσα τον οδήγησαν στο Σινά, για τις ευλογημένες στιγμές της ζωής του αλλά και για τους πειρασμούς κατά τη διάρκεια της διακονίας του στον ερημικό τόπο.

Τα τρομοκρατικά χτυπήματα και οι επιθέσεις στη Μέση Ανατολή είναι πλέον καθημερινότητα αλλά έμαθε να ζει κι εκείνος και οι υπόλοιποι πατέρες κάτω από αυτόν τον κίνδυνο αφήνοντας τις ζωές τους στα χέρια της Παναγίας και της Αγίας Αικατερίνης την οποία διακονεί.

Ο Πανιερώτατος μίλησε όμως και για τη συμφωνία των Πρεσπών την οποία χαρακτήρισε εθνικό αμάρτημα, αναλογιζόμενος τις θυσίες τόσων για τη Μακεδονία μας αλλά και για την ιστορία που γράφτηκε με αίμα. Ίσως τελικά όλοι εκείνοι που ζουν μακριά από την Πατρίδα είναι οι καλύτεροι αποτιμητές της ιστορίας .

Δείτε το πρώτο μέρος της συνέντευξης

 

Συνέντευξη στον Δημήτρη Στρουμπάκο
Κάμερα: Ανδρέας Χαλκιόπουλος
Μοντάζ: Στάθης Σαλβάνος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων