21/12/2020 21/12/2020 Στον καιρό που η ανθρωπότητα φτάνει στα όρια της γενικευμένης απελπισίας μπροστά στην παγκόσμια απειλή της πανδημίας του covid-19, σε μία γωνιά της Αγιορειτικής γης, κάποιοι κλείνουν γόνυ και ενώνουν νου και καρδία μπροστά στην Μόνη Ελπίδα των απανταχού απηλπισμένων, την Παναγία Θεοτόκο. Στο βίντεο παρακολουθούμε αποσπάσματα από λιτανείες και προσευχές που εξέπεμψαν, όσο διαρκεί...
21 Δεκεμβρίου, 2020 - 21:56
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2020 - 22:06

Δείτε τώρα: Λιτανείες για τον Κορονοϊό (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Δείτε τώρα: Λιτανείες για τον Κορονοϊό (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον καιρό που η ανθρωπότητα φτάνει στα όρια της γενικευμένης απελπισίας μπροστά στην παγκόσμια απειλή της πανδημίας του covid-19, σε μία γωνιά της Αγιορειτικής γης, κάποιοι κλείνουν γόνυ και ενώνουν νου και καρδία μπροστά στην Μόνη Ελπίδα των απανταχού απηλπισμένων, την Παναγία Θεοτόκο.

Στο βίντεο παρακολουθούμε αποσπάσματα από λιτανείες και προσευχές που εξέπεμψαν, όσο διαρκεί η λοιμική νόσος από τις αρχές του χρόνου, προς την Μητέρα όλου του κόσμου οι πατέρες της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, προεξάρχοντος του σεβαστού καθηγουμένου Γέροντος Εφραίμ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων