18/04/2019 18/04/2019 Εντείνονται οι διώξεις Χριστιανών στην Κίνα. Το περασμένο Σάββατο,  οι αστυνομικές αρχές του Πεκίνου εισέβαλαν σε χώρους προσευχής και διδασκαλίας του Ευαγγελίου, κατέσχεσαν Ιερά Βιβλία, άλλαξαν τις κλειδαριές και απαίτησαν από τους Ιερείς  να υποσχεθούν ότι δεν θα λειτουργήσουν ποτέ ξανά. Δεκάδες Χριστιανοί συνελήφθησαν. Η Κίνα βρίσκεται στον κατάλογο των χωρών που είναι οι πλέον...
18 Απριλίου, 2019 - 9:20

Δεκάδες Χριστιανοί συνελήφθησαν στο Πεκίνο

Διαδώστε:
Δεκάδες Χριστιανοί συνελήφθησαν στο Πεκίνο

Εντείνονται οι διώξεις Χριστιανών στην Κίνα. Το περασμένο Σάββατο,  οι αστυνομικές αρχές του Πεκίνου εισέβαλαν σε χώρους προσευχής και διδασκαλίας του Ευαγγελίου, κατέσχεσαν Ιερά Βιβλία, άλλαξαν τις κλειδαριές και απαίτησαν από τους Ιερείς  να υποσχεθούν ότι δεν θα λειτουργήσουν ποτέ ξανά.

Δεκάδες Χριστιανοί συνελήφθησαν.

Η Κίνα βρίσκεται στον κατάλογο των χωρών που είναι οι πλέον επικίνδυνες στον κόσμο να είναι κανείς Χριστιανός. Οι Χριστιανοί διώκονται, συλλαμβάνονται, ενώ οι χώροι λατρείας απαγορεύονται.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων