13/07/2020 13/07/2020 Μία περπατησιά, μέσα από χωματόδρομο, από την Ιερά Μονή του Οσίου Δαυίδ της Ευβοίας, συναντάται κανείς με το ασκητήριο του Οσίου Δαυίδ, όπου εκεί, βραδιά με βραδιά και νύχτα με νύχτα, προσέφευγε για να προσευχηθεί ο πολυαγαπημένος των Ελλήνων και της οικουμένης, Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης. Υποθέτει κανείς τις μετάνοιες και τα ποτάμια των δακρύων και...
13 Ιουλίου, 2020 - 19:09
Τελευταία ενημέρωση: 13/07/2020 - 19:17

Εδώ που κάθε βράδυ προσεύχονταν ο Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης

Διαδώστε:
Εδώ που κάθε βράδυ προσεύχονταν ο Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης

Μία περπατησιά, μέσα από χωματόδρομο, από την Ιερά Μονή του Οσίου Δαυίδ της Ευβοίας, συναντάται κανείς με το ασκητήριο του Οσίου Δαυίδ, όπου εκεί, βραδιά με βραδιά και νύχτα με νύχτα, προσέφευγε για να προσευχηθεί ο πολυαγαπημένος των Ελλήνων και της οικουμένης, Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης. Υποθέτει κανείς τις μετάνοιες και τα ποτάμια των δακρύων και τις προσπάθειες του συγχρόνου Αγίου μας, εδώ ακριβώς σε αυτά τα μέρη, από όπου παραθέτουμε φωτογραφικά στιγμιότυπα της Κυριακής 12 Ιουλίου 2020.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΦΩΤΟ: Βασίλειος και Μαρία Περουλή  

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων