06/04/2019 06/04/2019 Ανταπόκριση Βόρειος Λίβανος Θεοδώρα Μέλκι Στην περιοχή Αμιούν του Βόρειου Λιβάνου οι πιστοί συγκλονίστηκαν όταν κατά τη διάρκεια του ασπασμού της εικόνας που βρίσκεται στην εκκλησία της περιοχής τους, άρχισε να μυροβλίζει. Στο βίντεο που ανάρτησε ένας κάτοικος της περιοχής ο κ Γιώργος Φαρές ακούγονται οι διάλογοι των πιστών που βρέθηκαν εκεί κατά το θαυμαστό...
06 Απριλίου, 2019 - 14:08
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2019 - 14:18

Εικόνα της Παναγίας μυρόβλισε στον Λίβανο

Διαδώστε:
Εικόνα της Παναγίας μυρόβλισε στον Λίβανο

Ανταπόκριση Βόρειος Λίβανος Θεοδώρα Μέλκι
Στην περιοχή Αμιούν του Βόρειου Λιβάνου οι πιστοί συγκλονίστηκαν όταν κατά τη διάρκεια του ασπασμού της εικόνας που βρίσκεται στην εκκλησία της περιοχής τους, άρχισε να μυροβλίζει.
Στο βίντεο που ανάρτησε ένας κάτοικος της περιοχής ο κ Γιώργος Φαρές ακούγονται οι διάλογοι των πιστών που βρέθηκαν εκεί κατά το θαυμαστό γεγονός.
Αυτή τη σιτγμή στο Λίβανο τα μέσα άρχισαν να αναφέρονται σε αυτό ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Εικόνα της Παναγίας μυρόβλισε για πρώτη φορά στις 2 Απριλίου κι ενώ σκούπησαν αρκετές φορές το μύρο, εκείνη μυρόβλισε και πάλι .
Σήμερα η εικόνα για άλλη μια φορά μυρόβλισε και αυτή τη στιγμή η εκκλησία έχει γεμίσει κόσμο.

Στο βίντεο που ακολουθεί ακούγονται οι πιστοί να λένε:

-Κοίτα, κοίτα, μυρόβλισε και πάλι

-Το πρωί την σκούπισαν και πάλι βγάζει λάδι, μύρο

-Κοιτάξτε πως τρέχει τώρα περισσότερο

-Πω πω…

(ακούγονται επιφωνήματα χαράς )

Δείτε το βίντεο και το φωτογραφικό στιγμιότυπο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων