27/02/2019 27/02/2019 Στις 27 Φεβρουαρίου άρχισε στην Πεμπτουσία ένα εκτενές αφιέρωμα στον Γέροντα Εφραίμ Κατουνακιώτη με την ευκαιρία της συμπληρώσεως των είκοσι χρόνων από την ένθεη κοίμησή του. Το αφιέρωμα υπερέβη το διάστημα των τριών μηνών και τον αριθμό των τριάντα αναρτήσεων και έγινε με ενθουσιασμό αποδεκτό από τους φίλους της Πεμπτουσίας. Ο σεβαστός καθηγούμενος της Ι.Μ.Μ....
27 Φεβρουαρίου, 2019 - 9:39

Εκτενές αφιέρωμα στον Γέροντα Εφραίμ Κατουνακιώτη

Διαδώστε:
Εκτενές αφιέρωμα στον Γέροντα Εφραίμ Κατουνακιώτη

Στις 27 Φεβρουαρίου άρχισε στην Πεμπτουσία ένα εκτενές αφιέρωμα στον Γέροντα Εφραίμ Κατουνακιώτη με την ευκαιρία της συμπληρώσεως των είκοσι χρόνων από την ένθεη κοίμησή του. Το αφιέρωμα υπερέβη το διάστημα των τριών μηνών και τον αριθμό των τριάντα αναρτήσεων και έγινε με ενθουσιασμό αποδεκτό από τους φίλους της Πεμπτουσίας. Ο σεβαστός καθηγούμενος της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου και πνευματικός πατέρας της Πεμπτουσίας Γέρων Εφραίμ, όχι μόνον επευλόγησε το αφιέρωμα, αλλά έδωσε την πρώτη ζωντανή συνέντευξη. Για τον λόγο αυτό, η Πεμπτουσία ολοκληρώνει τυπικά την πρωτοβουλία αυτή με συνέντευξη του Γέροντος Εφραίμ Βατοπαιδινού για την βαθειά λειτουργική συνείδηση και βιοτή του Γέροντος Εφραίμ Κατουνακιώτη, τον οποίον ο πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος τον χαρακτηρίζει ως «προστάτη των λειτουργών και των ιερέων». Επί της ουσίας η Πεμπτουσία θα συνεχίσει να εμπλουτίζει το αφιέρωμα στον ηγαπημένο Παππού του Αγίου Όρους και με νέες συνεντεύξεις και κείμενα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων