16/01/2020 16/01/2020 Με τη γενναιοδωρία μίας ελληνικής οικογένειας και την μεγάλη προσφορά της Ομάδας “Από Καρδιάς” της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής ο Ssebunya Enock, ένα παιδί από τις γειτονιές της Ουγκάντας, έγινε γιατρός. Πρόκειται για το πρώτο παιδί του προγράμματος αναδοχής “ΣπουδάΖω” που γίνεται γιατρός και θα ακολουθήσουν πολλά ακόμα. Διαβάστε την συγκινητική ανάρτηση της Ομάδας “Από Καρδιάς”...
16 Ιανουαρίου, 2020 - 9:14
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2020 - 8:32

Ενόκ: Ένας νέος γιατρός “Από Καρδιάς”

Διαδώστε:
Ενόκ: Ένας νέος γιατρός “Από Καρδιάς”

Με τη γενναιοδωρία μίας ελληνικής οικογένειας και την μεγάλη προσφορά της Ομάδας “Από Καρδιάς” της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής ο Ssebunya Enock, ένα παιδί από τις γειτονιές της Ουγκάντας, έγινε γιατρός.

Πρόκειται για το πρώτο παιδί του προγράμματος αναδοχής “ΣπουδάΖω” που γίνεται γιατρός και θα ακολουθήσουν πολλά ακόμα.

Διαβάστε την συγκινητική ανάρτηση της Ομάδας “Από Καρδιάς”

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση η ομάδα “από καρδιάς” “προσφέρει” στους πολίτες της Ουγκάντας μέσω του προγράμματος αναδοχής “ΣπουδάΖω” έναν νέο ιατρό,τον .Ένα παιδί που μια ελληνική οικογένεια του πρόσφερε την δυνατότητα με 150€ το χρόνο να δει σήμερα τα όνειρα του να πραγματοποιούνται και να βοηθήσει κι εκείνος με τη σειρά του τους “πονεμένους” κι άπορους κατοίκους της πατρίδας του.

Κι είναι κι άλλα… και γίνονται πολλά τα παιδιά- σιγά σιγά θα σας κάνουμε γνωστή την πλήρη λίστα- που με τη δική σας αγάπη και το πρόγραμμα αναδοχής “ΣπουδάΖω” είδαν τα όνειρα τους να πραγματοποιούνται, να προκόβουν στη ζωή τους και να βοηθούν με τη σειρά τους άλλους ανθρώπους.Πόσα πολλά μπορεί να γίνουν τελικά με 150€ όταν το επιτρέψει η Χάρη του Θεού!!!

Να σας έχει όλους ο Θεός καλά!!!Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε και κάνετε τα μάτια μας και τα δικά τους να γεμίζουν δάκρυα χαράς και συγκίνησης!!!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων