08/04/2020 08/04/2020 Το ψηφιακό περιοδικό για την Ορθοδοξία, την Επιστήμη και τον Πολιτισμό “Πεμπτουσία” και το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων “Ορθοδοξία” αντιλήφθηκαν την ανάγκη να ενώσουμε όλοι τις φωνές μας και να ενδυναμώσουμε την παρουσία του Ορθόδοξου κόσμου τις ημέρες αυτές που η πανδημία του κορωνοϊού έχει βάλει τα δικά της όρια. Υπό την αιγίδα της Διεθνούς...
08 Απριλίου, 2020 - 12:49
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2020 - 15:01

Επιστήμονες, ερευνητές και κληρικοί ενώνουν την φωνή τους για την Πανδημία

Διαδώστε:
Επιστήμονες, ερευνητές και κληρικοί ενώνουν την φωνή τους για την Πανδημία

Το ψηφιακό περιοδικό για την Ορθοδοξία, την Επιστήμη και τον Πολιτισμό “Πεμπτουσία” και το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων “Ορθοδοξία” αντιλήφθηκαν την ανάγκη να ενώσουμε όλοι τις φωνές μας και να ενδυναμώσουμε την παρουσία του Ορθόδοξου κόσμου τις ημέρες αυτές που η πανδημία του κορωνοϊού έχει βάλει τα δικά της όρια.

Υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ενώσεως για τα Ψηφιακά Μέσα και την Ορθόδοξη Ποιμαντική, θα δημοσιεύουμε άρθρα και κείμενα των μελών της Ενώσεως και συνεργατών των διαδικτυακών μας μέσων τα οποία θα αφορούν τον σύγχρονο Ορθόδοξο πιστό ανά την οικουμένη μπροστά στην πρόκληση που δημιουργεί αυτή η παγκόσμια δοκιμασία.

Από σήμερα στις ξενόγλωσσες εκδόσεις μας θα δημοσιεύονται τα άρθρα αυτά και σύντομα θα αναδημοσιεύονται και στα ελληνικά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων