05/06/2019 05/06/2019 Συνεχίζονται οι διώξεις των Χριστιανών στην Ερυθραία. Σύμφωνα με πληροφορίες, που δημοσιεύει το opendoorsusa.com περισσότεροι από 30 Χριστιανοί συνελήφθησαν από τις δυνάμεις ασφαλείας τις τελευταίες ημέρες, μερικές εβδομάδες μετά την σύλληψη 141 Χριστιανών, κυρίως γυναικών, στην πρωτεύουσα της χώρας Asmara. Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποιούν συνεχείς επιδρομές σε σπίτι, όπου οι Χριστιανοί συγκεντρώνονται...
05 Ιουνίου, 2019 - 10:06

Ερυθραία: Βασανίζονται όσοι δεν αποκηρύττουν τον Χριστό

Διαδώστε:
Ερυθραία: Βασανίζονται όσοι δεν αποκηρύττουν τον Χριστό

Συνεχίζονται οι διώξεις των Χριστιανών στην Ερυθραία. Σύμφωνα με πληροφορίες, που δημοσιεύει το opendoorsusa.com περισσότεροι από 30 Χριστιανοί συνελήφθησαν από τις δυνάμεις ασφαλείας τις τελευταίες ημέρες, μερικές εβδομάδες μετά την σύλληψη 141 Χριστιανών, κυρίως γυναικών, στην πρωτεύουσα της χώρας Asmara.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποιούν συνεχείς επιδρομές σε σπίτι, όπου οι Χριστιανοί συγκεντρώνονται και προσεύχονται και προχωρούν σε προσαγωγές.

“Απελευθερώνονται μόνο αν αποκηρύξουν την πίστη τους”, αναφέρει .
Πριν από μερικές εβδομάδες, η αστυνομία συγκέντρωσε 141 χριστιανούς, συμπεριλαμβανομένων 23 ανδρών, 104 γυναικών και 14 ανηλίκων από την περιοχή Mai Temenai της Asmara. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματούχοι χώρισαν τους άνδρες και τις γυναίκες πριν πάρουν τις γυναίκες στο αστυνομικό τμήμα αριθ. 4 και τους άνδρες στη φυλακή Adi Abeito. Δεν είναι γνωστό πού κρατήθηκαν οι 14 ανήλικοι.

Το σωφρονιστικό σύστημα της Ερυθραίας είναι γνωστό για τη βιαιότητα του, περιλαμβανομένης της φυλάκισης των κρατουμένων σε μεταλλικά δοχεία μεταφοράς τα οποία αφήνουν κάτω από τον καυτό ήλιο της ερήμου και άλλων βασανιστηρίων στα οποία υποβάλλουν κυρίως τους Χριστιανούς που αρνούνται να αποκηρύξουν την πίστη τους.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων