24/01/2021 24/01/2021 Οι Σων και Τζιλ Μάρτιν, βιολογικοί γονείς για δύο μόνο από τα παιδιά τους, έχουν υιοθετήσει εννέα (9) παιδιά με ειδικές ανάγκες, αναλαμβάνοντάς τα από το σύστημα κρατικής αναδοχής. Αν και ο Σων δεν είχε καθόλου κατά νου την  υιοθεσία, γρήγορα αισθάνθηκε ότι ο Θεός τους οδήγησε με την σύζυγό του, να υιοθετήσουν  αυτά τα παιδιά, αναλαμβάνοντάς...
24 Ιανουαρίου, 2021 - 22:10
Τελευταία ενημέρωση: 24/01/2021 - 22:47

Έχουν υιοθετήσει εννέα παιδιά με ειδικές ανάγκες

Διαδώστε:
Έχουν υιοθετήσει εννέα παιδιά με ειδικές ανάγκες

Οι Σων και Τζιλ Μάρτιν, βιολογικοί γονείς για δύο μόνο από τα παιδιά τους, έχουν υιοθετήσει εννέα (9) παιδιά με ειδικές ανάγκες, αναλαμβάνοντάς τα από το σύστημα κρατικής αναδοχής. Αν και ο Σων δεν είχε καθόλου κατά νου την  υιοθεσία, γρήγορα αισθάνθηκε ότι ο Θεός τους οδήγησε με την σύζυγό του, να υιοθετήσουν  αυτά τα παιδιά, αναλαμβάνοντάς τα από την ανάδοχη κρατική φροντίδα. «Καθώς μαθαίναμε όλο και περισσότερα για την υιοθεσία και όλους τους διαφορετικούς της τύπους, επικεντρωθήκαμε στα παιδιά με ειδικές ανάγκες που βρίσκονταν στο σύστημα αναδοχής» είπε στο Live Action News. «Ποιος θα υιοθετούσε αυτά τα παιδιά; Εμείς καταλάβαμε πως μπορούσαμε να το κάνουμε».

Αν και τα παιδιά τους είχαν υποστεί πολλαπλών τύπων τραύματα, και πάλευαν  και με ψυχολογικά ζητήματα προσκόλλησης (attachment), το ζευγάρι προχώρησε στην υιοθεσία  τους, βοηθώντας τα να επουλώσουν αυτά τα τραύματα. Το να υιοθετήσεις παιδιά που βρίσκονται υπό την κρατική ανάδοχη φροντίδα μπορεί να ακούγεται δύσκολο, αλλά οι Μάρτιν θα ήθελαν να ενθαρρύνουν και άλλους να ξεπεράσουν αυτούς τους φόβους τους και να το προσπαθήσουν.

«Βλέπουμε τα παιδιά μας να ξεπερνούν εμπόδια που νόμιζαν ότι ήταν ανυπέρβλητα», είπε ο Σων, «έχουμε δει να επουλώνονται οι πληγές από τα τραύματα και η χαρά αρχίζει να ξεπροβάλλει στη ζωή τους».

 

Πηγή: ΚΙΝΗΜΑ “ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΖΗΣΩ” –  https://www.liveaction.org/news/forever-families-five-favorite-adoption-stories-2020

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων