27/05/2020 27/05/2020 Προβλήματα επιβίωσης αντιμετωπίζουν κάτοικοι σε πολλές περιοχές των Φιλιππίνων, εξαιτίας της πανδημίας. Η Επισκοπή Φιλιππίνων-Βιετνάμ της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας συνεχίζει το φιλανθρωπικό της έργο παρέχοντας πακέτα φαγητού, αλλά και ειδών πρώτης ανάγκης για τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών. «Οι Φιλιππινέζοι γενικά ζουν πολύ φτωχά και τώρα, σύμφωνα με το Bloomberg, 4 εκατομμύρια οικογένειες λιμοκτονούν. Η...
27 Μαΐου, 2020 - 8:58
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2020 - 8:15

Φιλιππίνες: Ορθόδοξοι Ιερείς στηρίζουν φτωχές οικογένειες

Διαδώστε:
Φιλιππίνες: Ορθόδοξοι Ιερείς στηρίζουν φτωχές οικογένειες

Προβλήματα επιβίωσης αντιμετωπίζουν κάτοικοι σε πολλές περιοχές των Φιλιππίνων, εξαιτίας της πανδημίας. Η Επισκοπή Φιλιππίνων-Βιετνάμ της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας συνεχίζει το φιλανθρωπικό της έργο παρέχοντας πακέτα φαγητού, αλλά και ειδών πρώτης ανάγκης για τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών.

«Οι Φιλιππινέζοι γενικά ζουν πολύ φτωχά και τώρα, σύμφωνα με το Bloomberg, 4 εκατομμύρια οικογένειες λιμοκτονούν. Η πολιτεία παρέχει ελάχιστη υποστήριξη: 3 κιλά ρύζι το μήνα για μια μεγάλη οικογένεια – αυτό αρκεί για μια ή δύο μέρες», τόνισε ο Ιερομόναχος Κορνήλιος, γραμματέας της επισκοπής Φιλιππίνων-Βιετνάμ.

Η πρώτη δοκιμαστική διανομή προϊόντων πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαΐου με την υποστήριξη του Συνοδικού Τμήματος Φιλανθρωπίας του Πατριαρχείου Μόσχας και της Ρωσικής Πρεσβείας στη Δημοκρατία των Φιλιππίνων.
Τις επόμενες μέρες, ο Γραμματέας της Επισκοπής Φιλιππίνων-Βιετνάμ, μαζί με εθελοντές, θα επισκεφθούν κι άλλες 200 οικογένειες για να τους παραδώσουν πακέτα με είδη πρώτης ανάγκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων