12/12/2019 12/12/2019 Σειρά φωτογραφικών στιγμιοτύπων από τον Βίο του μακαριστού Γέροντος Εφραίμ της Αριζόνας, καθώς αυτά δημοσιεύονται από τον αγγλόφωνο Ορθόδοξο διαδικτυακό ιστοτόπο AsceticExperience.com, όπου ο Γέροντας αποθανατίζεται ήδη απο τα έτη της νεότητος του έως τα έτη της ωρίμου πνευματικής καθοδηγήσεως της Ιεράς αγιορείτικης Μονής Φιλοθέου, αλλά και εκατοντάδων ψυχών έξω στον κόσμο. Επίσης, παρατίθενται στιγμιότυπα...
12 Δεκεμβρίου, 2019 - 16:06
Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2019 - 16:51

ΓΕΡΩΝ ΕΦΡΑΙΜ ΑΡΙΖΟΝΑΣ: Η οικογένεια του και ως νέος μοναχός

Διαδώστε:
ΓΕΡΩΝ ΕΦΡΑΙΜ ΑΡΙΖΟΝΑΣ: Η οικογένεια του και ως νέος μοναχός

Σειρά φωτογραφικών στιγμιοτύπων από τον Βίο του μακαριστού Γέροντος Εφραίμ της Αριζόνας, καθώς αυτά δημοσιεύονται από τον αγγλόφωνο Ορθόδοξο διαδικτυακό ιστοτόπο AsceticExperience.com, όπου ο Γέροντας αποθανατίζεται ήδη απο τα έτη της νεότητος του έως τα έτη της ωρίμου πνευματικής καθοδηγήσεως της Ιεράς αγιορείτικης Μονής Φιλοθέου, αλλά και εκατοντάδων ψυχών έξω στον κόσμο.

Επίσης, παρατίθενται στιγμιότυπα απο παλαιές επισκέψεις του μακαριστού Γέροντος στη συνοδεία της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων