22/11/2020 22/11/2020 Πνευματικές ομιλίες του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμ. π. Εφραίμ. Ο Γέροντας ομιλεί υπό το θέμα: Η Θεία Πρόνοια”. “Πίσω από όλα, είναι η Πρόνοια του Θεού” τονίζει ο Καθηγούμενος της ιεράς αγιορείτικης Μονής, ενώ, αποκαλύπτει, ότι, όπως του έλεγε ο Γέροντάς του, μακαριστός Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός: “Να ξέρεις, παιδί μου, κατά...
22 Νοεμβρίου, 2020 - 16:32
Τελευταία ενημέρωση: 22/11/2020 - 16:44

“Πίσω από όλα, είναι η Πρόνοια του Θεού” (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Διαδώστε:
“Πίσω από όλα, είναι η Πρόνοια του Θεού” (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Πνευματικές ομιλίες του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμ. π. Εφραίμ. Ο Γέροντας ομιλεί υπό το θέμα: Η Θεία Πρόνοια”.

“Πίσω από όλα, είναι η Πρόνοια του Θεού” τονίζει ο Καθηγούμενος της ιεράς αγιορείτικης Μονής, ενώ, αποκαλύπτει, ότι, όπως του έλεγε ο Γέροντάς του, μακαριστός Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός: “Να ξέρεις, παιδί μου, κατά έναν ανερμήνευτον τρόπον, κατά ένα μυστηριώδη τρόπο, ακόμη και πίσω απο την εμπάθεια των ανθρώπων κρύβεται η θεία Πρόνοια”. Άρα, λοιπόν, πολλές φορές, η Πρόνοια του Θεού, φέρνει εμπόδια, φέρνει προβλήματα επ’ ωφελεία του ανθρώπου.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων