03/12/2020 03/12/2020 Για τρεις μήνες, κανένα νεογνό κοριτσάκι δεν γεννήθηκε σε 132 χωριά στο Uttarakhand: Αναφορά. Σε 132 χωριά του Uttarkhashi, στο Uttarakhand της Ινδίας, σύμφωνα με μία αναφορά, δεν είχε γεννηθεί ούτε ένα μωρό κοριτσάκι. Αυτή η αφύσικη στατιστική παραπέμπει σε επιλεκτικές αμβλώσεις λόγω φύλου ή σε περιστατικά εμβρυοκτονίας θηλέων νεογνών. Σχετικά με τις γεννήσεις που δηλώθηκαν τους εν λόγω...
03 Δεκεμβρίου, 2020 - 22:29
Τελευταία ενημέρωση: 03/12/2020 - 21:23

Για 3 μήνες δε γεννήθηκε κανένα κοριτσάκι σε 132 χωριά

Διαδώστε:
Για 3 μήνες δε γεννήθηκε κανένα κοριτσάκι σε 132 χωριά

Για τρεις μήνες, κανένα νεογνό κοριτσάκι δεν γεννήθηκε σε 132 χωριά στο Uttarakhand: Αναφορά.

Σε 132 χωριά του Uttarkhashi, στο Uttarakhand της Ινδίας, σύμφωνα με μία αναφορά, δεν είχε γεννηθεί ούτε ένα μωρό κοριτσάκι. Αυτή η αφύσικη στατιστική παραπέμπει σε επιλεκτικές αμβλώσεις λόγω φύλου ή σε περιστατικά εμβρυοκτονίας θηλέων νεογνών. Σχετικά με τις γεννήσεις που δηλώθηκαν τους εν λόγω τρεις μήνες, αναφέρθηκαν 51 τοκετοί στην περιοχή Dunda, 49 στο Bhatwari, 47 στο Naugaun, αλλά ανάμεσα σε αυτούς δεν δηλώθηκε κανένα κορίτσι. Οι δραστηριότητες των αναφερθέντων χωριών εισήλθαν υπό αυστηρή επιτήρηση για τους επόμενους έξι μήνες. Ο Έπαρχος της περιοχής του Uttarakαshi, Ashish Chauhan, δήλωσε πως τα 132 χωριά είχαν στοχοποιηθεί για έρευνα από το τοπικό κυβερνητικό κλιμάκιο.

Ζητήθηκε από τους κρατικούς κοινωνικούς λειτουργούς, ASHA (Accredited Social Health Activist), να είναι πιο προσεκτικοί.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ – ΠΗΓΗ – “ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΖΗΣΩ”

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων