27/08/2019 27/08/2019 Ολοκληρώθηκε η 8η αποστολή της ομάδος “από καρδιάς” (της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής) στην Ουγκάντα. Οι συγκινητικές στιγμές της ανθρώπινης προσφοράς στη “Μαύρη” Ήπειρο αποτυπώθηκαν σε βίντεο από μέλη της ομάδας που διαπράττει αυτή την “ιερή” αποστολή στις εσχατιές της Αφρικής. Αναλυτικότερα όπως αναφέρουν τα μέλη της ομάδας χαρακτηριστικά στη σελίδα τους ekdoseisxrysopigi.blogspot.com,...
27 Αυγούστου, 2019 - 18:38

H “ιερή” αποστολή της ομάδος “από καρδιάς” στην Ουγκάντα

Διαδώστε:
H “ιερή” αποστολή της ομάδος “από καρδιάς” στην Ουγκάντα

Ολοκληρώθηκε η 8η αποστολή της ομάδος “από καρδιάς” (της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής) στην Ουγκάντα. Οι συγκινητικές στιγμές της ανθρώπινης προσφοράς στη “Μαύρη” Ήπειρο αποτυπώθηκαν σε βίντεο από μέλη της ομάδας που διαπράττει αυτή την “ιερή” αποστολή στις εσχατιές της Αφρικής.

Αναλυτικότερα όπως αναφέρουν τα μέλη της ομάδας χαρακτηριστικά στη σελίδα τους ekdoseisxrysopigi.blogspot.com, “Φέτος προσπαθήσαμε να καταγράψουμε με εικόνα και ήχο μερικές από τις πιο δυνατές στιγμές των τριών ομάδων της αποστολής μας, που ζήσαμε σε αυτήν την Αφρικανική χώρα. Για το σκοπό αυτό εργάσθηκαν τρεις νέοι άνθρωποι ( ένας σε κάθε αποστολή) και δημιούργησαν μικρά βίντεο που τα ανεβάζαμε στο κανάλι μας στο youtube!. Ευχαριστούμε λοιπόν τους: Χριστίνα Σεφερλή,’ Ελενα Μαγκαφώση και Ανδρέα Πανταζή που με ευαισθησία και αγάπη ετοίμαζαν κάθε φορά τα βίντεο της φετινής αποστολής μας.

Όλους εσάς σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε τόσο στα βίντεο που ανεβάσαμε και να ζήσετε στιγμές της φετινής Ιεραποστολής μας αλλά και στις playlist που δημιουργήσαμε, όπου μπορείτε να βρείτε υλικό από ακόμα πιο παλιές παρουσιάσεις της ιεραποστολής μας. Για αυτό κάντε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Εγγραφή-subscribe στο κανάλι μας.Ενισχύετε και με αυτόν τον τρόπο την προσπάθειά μας. Η ιεραποστολή στην Ουγκάντα είναι ένα έργο που “χτίσαμε” μαζί για αυτό και η ομάδα “Από Καρδιάς” θα κάνει ο,τι καλύτερο μπορεί ώστε “μαζί” να εισπράξουμε και την “αγάπη” που επιστρέφει από αυτές τις ψυχούλες της Αφρικής”.

Δείτε τα βίντεο της ομάδος “από καρδιάς” εδώ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων