07/05/2020 07/05/2020 Στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ όλα είναι κλειστά. Η πανδημία σφράγισε τα ιερά προσκυνήματα και οι πιστοί μένουν μακριά από τους Αγίους Τόπους. Αν και το άνοιγμα των ναών δεν έχει ακόμα συμπεριληφθεί στα πρώτα μέτρα σταδιακής χαλάρωσης των περιορισμών από την κυβέρνηση του Ισραήλ οι Ιερές Ακολουθείς και η Θεία Λειτουργία τελούνται κανονικά κεκλεισμένων...
07 Μαΐου, 2020 - 9:21

Η Αγία Πόλη στις αρχές του περασμένου αιώνα (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η Αγία Πόλη στις αρχές του περασμένου αιώνα (ΦΩΤΟ)

Στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ όλα είναι κλειστά. Η πανδημία σφράγισε τα ιερά προσκυνήματα και οι πιστοί μένουν μακριά από τους Αγίους Τόπους.

Αν και το άνοιγμα των ναών δεν έχει ακόμα συμπεριληφθεί στα πρώτα μέτρα σταδιακής χαλάρωσης των περιορισμών από την κυβέρνηση του Ισραήλ οι Ιερές Ακολουθείς και η Θεία Λειτουργία τελούνται κανονικά κεκλεισμένων των θυρών.


Μέσα στο κλίμα αυτό που γεννά πόνο και θλίψη δημοσιεύτηκε στο Facebook (BethlehemMangerSquare) ένα σπάνιο φωτογραφικό υλικό στο οποίο απεικόνιζεται η Αγία Πόλη τα χρόνια 1900-1920

Απολαύστε το “ταξίδι”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων