21/08/2020 21/08/2020 Καταρρίπτοντας μύθους και παρεξηγήσεις για τις αμβλώσεις. Ο Μύθος: Τα μωρά δεν αισθάνονται τον πόνο μέσα στη μήτρα. “Γεια σας, είμαι η Ιατρός Ingrid Scop, είμαι Μαιευτήρας–Γυναικολόγος, και σήμερα θα ήθελα να σας μιλήσω για τις συνήθεις λανθασμένες απόψεις που ακούγονται για τις αμβλώσεις. ΜΥΘΟΣ Νο 5: ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΠΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΜΒΛΩΣΗ....
21 Αυγούστου, 2020 - 14:41
Τελευταία ενημέρωση: 21/08/2020 - 14:50

Η άμβλωση προκαλεί αφόρητο πόνο στο αγέννητο παιδί

Διαδώστε:
Η άμβλωση προκαλεί αφόρητο πόνο στο αγέννητο παιδί

Καταρρίπτοντας μύθους και παρεξηγήσεις για τις αμβλώσεις.

Ο Μύθος: Τα μωρά δεν αισθάνονται τον πόνο μέσα στη μήτρα.

“Γεια σας, είμαι η Ιατρός Ingrid Scop, είμαι Μαιευτήρας–Γυναικολόγος, και σήμερα θα ήθελα να σας μιλήσω για τις συνήθεις λανθασμένες απόψεις που ακούγονται για τις αμβλώσεις.

ΜΥΘΟΣ Νο 5: ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΠΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΜΒΛΩΣΗ.

Η επιστήμη είναι τώρα σε θέση να αποδείξει πως τα αγέννητα μωρά μπορούν να αισθανθούν τον πόνο σίγουρα στις 20 εβδομάδες της κύησης, αλλά πιθανότατα και ακόμη νωρίτερα (ήδη από τις 8 εβδομάδες).

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις κατά την άσκηση της Ιατρικής, όπου οι γιατροί προνοούμε ακόμη περισσότερο για να προλάβουμε τον πόνο στον άνθρωπο.

Δίνοντας αναισθησία ακόμη και εάν δεν μπορούμε να αποδείξουμε πως οι ασθενείς τον αισθάνονται.

Για παράδειγμα, αυτοί που έχουν υποστεί σοβαρή εγκεφαλική βλάβη, βρίσκονται σε εμμένουσα φυτική κατάσταση, δίνουμε ακόμη και σε εκείνους που τους επεβλήθη η θανατική ποινή.

Όμως αυτή η πρόνοια για τη χρήση αναισθησίας δεν υπάρχει για τα αγέννητα παιδιά τα οποία εκτρώνονται, συχνά με τη βάρβαρη διαδικασία του διαμελισμού.

Αυτό είναι μια μεγάλη αδικία”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Πηγή: https://www.frc.org/myths / ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΖΗΣΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων