02/12/2020 02/12/2020 Στο κελάκι του Αγίου Πορφυρίου στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Μήλεσι, η ανιψιά του Αγίου Πορφυρίου Γερόντισσα Φεβρωνία μίλησε για πρώτη φορά για τον διορατικό Γέροντα στο Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” και τον Δημήτρη Στρουμπάκο. Η Ιερά Μονή του Αγίου Πορφυρίου ιδρύθηκε από τον ίδιο τον Άγιο, βρίσκεται στο Μήλεσι Αττικής, γεωγραφικά μεταξύ του Ωρωπού...
02 Δεκεμβρίου, 2020 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2020 - 17:41

Η ανηψιά του Αγίου Πορφυρίου εξομολογείται στην κάμερα

Διαδώστε:
Η ανηψιά του Αγίου Πορφυρίου εξομολογείται στην κάμερα

Στο κελάκι του Αγίου Πορφυρίου στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Μήλεσι, η ανιψιά του Αγίου Πορφυρίου Γερόντισσα Φεβρωνία μίλησε για πρώτη φορά για τον διορατικό Γέροντα στο Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” και τον Δημήτρη Στρουμπάκο.

Η Ιερά Μονή του Αγίου Πορφυρίου ιδρύθηκε από τον ίδιο τον Άγιο, βρίσκεται στο Μήλεσι Αττικής, γεωγραφικά μεταξύ του Ωρωπού και της Μαλακάσας βόρεια της Αθήνας. Με το που θα πατήσει το πόδι του ο επισκέπτης στο χώρο αντιλαμβάνεται την ιερότητα του χώρου και απολαμβάνει την απόλυτη ηρεμία. Εντυπωσιάζεται με τον επιβλητικό Ιερό Ναό και με τον κατάφυτο περιβάλλοντα χώρο. Πλήθος κόσμου σπεύδει στο Ησυχαστήριο που τιμά τη μνήμη του Οσίου Πορφυρίου στις 2 Δεκεμβρίου, ημέρα της κοίμησής του, καθώς το μέρος αποτέλεσε προσκύνημα χάρη στον ίδιο τον γέροντα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Δημοσιογραφική κάλυψη: Δημήτρης Στρουμπάκος / Εικονολήπτης: Μανώλης Δημελλάς / Μοντάζ: Κώστας Κουράκος

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων