26/05/2019 26/05/2019 Η όψη του προκαλεί φόβο στους συνανθρώπους του ή σε κάποιους άλλους περισυλλογή. Παλαιότερα, ανθρώπους με τέτοια εμφάνιση τους αποκαλούσαν πανκ, τώρα αποκαλούνται σκίνχεντ, μία λέξη που είναι αρνητικά στιγματισμένη. Οι Σκίνχεντ για τους περισσότερους είναι μια βίαιη και ρατσιστική ομάδα ανθρώπων. Όμως όλοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί δεν αποτρέπουν το νέο της φωτογραφίας να ασπαστεί...
26 Μαΐου, 2019 - 9:58
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2019 - 11:48

Η Φώτο της Ημέρας- “Πανκ” ασπάζεται με ευλάβεια το χέρι του Ιερέα

Διαδώστε:
Η Φώτο της Ημέρας- “Πανκ” ασπάζεται με ευλάβεια το χέρι του Ιερέα

Η όψη του προκαλεί φόβο στους συνανθρώπους του ή σε κάποιους άλλους περισυλλογή. Παλαιότερα, ανθρώπους με τέτοια εμφάνιση τους αποκαλούσαν πανκ, τώρα αποκαλούνται σκίνχεντ, μία λέξη που είναι αρνητικά στιγματισμένη. Οι Σκίνχεντ για τους περισσότερους είναι μια βίαιη και ρατσιστική ομάδα ανθρώπων. Όμως όλοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί δεν αποτρέπουν το νέο της φωτογραφίας να ασπαστεί με ευλάβεια το χέρι του Ιερέα ζητώντας την ευχή του.

Σκύβει με ταπείνωση και ψάχνει να βρει τις απαντήσεις στα προβλήματα που τον απασχολούν. Το σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να κρίνουμε από την εξωτερική εμφάνιση γιατί μπορεί να κρύβει ο συγκεκριμένος νέος πλούτο στην ψυχή του.

Άλλωστε όπως έλεγε και ο Γέροντας Εφραίμ Φιλοθεΐτης, “Πρέπει να υπομένει ο ένας τις αδυναμίες του άλλου, ποιός είναι τέλειος; ποιός μπορεί να καυχηθεί, ότι τήρησε την καρδιά του αμόλυντη! ‘Aρα είμεθα όλοι άρρωστοι, και όποιος κατακρίνει τον αδελφό του, δεν αισθάνεται ότι είναι άρρωστος, διότι ο άρρωστος τον άρρωστο δεν τον κατακρίνει”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων