04/02/2020 04/02/2020 Των Αγίων Ισιδώρων σήμερα και μέσα στο αστικό περιβάλλον των καθημερινών, σχεδόν, εορτασμών στους μεγάλους Ναούς, υπάρχει και μια πραγματική όαση ομορφιάς και γραφικότητας στο λόφο του Λυκαβυττού, η οποία στεγάζει την αγιότητά τους. Ο Ναός αυτός δεν είναι τόσο γνωστός όσο θα αναμενόταν, καθώς περισσότερο γνωστό είναι το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στην κορυφή...
04 Φεβρουαρίου, 2020 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 04/02/2020 - 19:48

Η φυσική ομορφιά της σημερινής εορτής

Διαδώστε:
Η φυσική ομορφιά της σημερινής εορτής

Των Αγίων Ισιδώρων σήμερα και μέσα στο αστικό περιβάλλον των καθημερινών, σχεδόν, εορτασμών στους μεγάλους Ναούς, υπάρχει και μια πραγματική όαση ομορφιάς και γραφικότητας στο λόφο του Λυκαβυττού, η οποία στεγάζει την αγιότητά τους. Ο Ναός αυτός δεν είναι τόσο γνωστός όσο θα αναμενόταν, καθώς περισσότερο γνωστό είναι το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στην κορυφή του λόφου, ωστόσο, όλο και περισσότερη δημοφιλία αποκτά, καθώς λόγω της ομορφιάς του μικρού Ναού, όλο και πιο πολλοί Αθηναίοι τον επιλέγουν για την τέλεση των Μυστηρίων.

Άλλος ομώνυμος Ναός βρίσκεται σε ένα ονειρικό σημείο, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα στο νησί της Χίου, προσδίδοντας στο τοπίο ακόμα μεγαλύτερη ομορφιά και κάλλος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων