05/05/2021 05/05/2021 Η μακαριστή Γερόντισσα Μακαρία σε ιστορικό, τηλεοπτικό ντοκουμέντο ομιλεί στον φακό της Ελληνικής Κρατικής Τηλεόρασης για τον Άγιο Εφραίμ της Νέας Μάκρης και το πως χάριτι Θεού και ευλογία του Αγίου έφθασε στην αποκάλυψη του ιερού σκηνώματός του. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:    Με αφορμή την εορτή του Μεγαλομάρτυρα και θαυματουργού Αγίου Εφραίμ της Νέας Μάκρης σήμερα,...
05 Μαΐου, 2021 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 05/05/2021 - 19:24

Η Γερόντισσα Μακαρία ομιλεί για τον Άγιον της ζωής της

Διαδώστε:
Η Γερόντισσα Μακαρία ομιλεί για τον Άγιον της ζωής της

Η μακαριστή Γερόντισσα Μακαρία σε ιστορικό, τηλεοπτικό ντοκουμέντο ομιλεί στον φακό της Ελληνικής Κρατικής Τηλεόρασης για τον Άγιο Εφραίμ της Νέας Μάκρης και το πως χάριτι Θεού και ευλογία του Αγίου έφθασε στην αποκάλυψη του ιερού σκηνώματός του.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

Με αφορμή την εορτή του Μεγαλομάρτυρα και θαυματουργού Αγίου Εφραίμ της Νέας Μάκρης σήμερα, 5 Μαΐου (2021), ημέρα κατά την οποία η εκκλησία μας τιμά το μαρτυρικό του τέλος, παρακολουθήσατε στην Pemptousia TV στις 12.30 μ.μ. το πρώτο μέρος της σειράς ντοκιμαντέρ παραγωγής μας «Ο Άγιος Εφραίμ και το μαρτύριό του». Η εκπομπή μεταδίδεται και στις 7 το απόγευμα σε επανάληψη. 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων