20/02/2020 20/02/2020 Τι είπε η Θεοτόκος για αυτούς τους οποίους θα διαβάζουν του Χαιρετισμούς Της; Σε Κώδικες του Αγίου Όρους μαρτυρούνται πολυάριθμες εμφανίσεις της Υπεραγίας Θεοτόκου σε Αγιους Γεροντες , στους οποίους και δήλωσε «όστις Με χαιρετίζει μίαν φοράν την ημέραν με τους Χαιρετισμούς, τους οποίους πολύ αγαπώ, θα τον προστατεύω, θα τον διαφυλάττω από παν κακόν,...
20 Φεβρουαρίου, 2020 - 22:15
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2020 - 22:06

Η Παναγία ευχαριστείται με την ανάγνωση των Χαιρετισμών

Διαδώστε:
Η Παναγία ευχαριστείται με την ανάγνωση των Χαιρετισμών

Τι είπε η Θεοτόκος για αυτούς τους οποίους θα διαβάζουν του Χαιρετισμούς Της;

Σε Κώδικες του Αγίου Όρους μαρτυρούνται πολυάριθμες εμφανίσεις της Υπεραγίας Θεοτόκου σε Αγιους Γεροντες , στους οποίους και δήλωσε «όστις Με χαιρετίζει μίαν φοράν την ημέραν με τους Χαιρετισμούς, τους οποίους πολύ αγαπώ, θα τον προστατεύω, θα τον διαφυλάττω από παν κακόν, θα τον επιβλέπω καθ” όλην την ζωή του και εν εκείνη την ημέρα της Δευτέρας Παρουσίας, θα τον υπερασπισθώ ενώπιον του Υιού μου».

Ο Γέροντας Εφραιμ της Αριζόνας ο οποίος σε επιστολή που έστειλε στα πνευματικά του παιδιά τα προτρέπει να διαβάζουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και όχι μόνο στο Απόδειπνο τους Χαιρετισμούς της Παναγιας μας !

Αυτήν την εντολή την είχε λάβει από τον Αγιο Γέροντα του , τον Γέροντα Ιωσήφ τον Ησυχαστή που μαζί με τον συνασκητή του τον Γέροντα Αρσένιο τον Σπηλαιώτη διάβαζαν ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ κάθε μέρα τους Χαιρετισμούς της Θεοτόκου !

Αυτήν την ευλογημένη συνήθεια για την οποία μας συμβουλεύει ο Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνας

Παρότι έχει αποκτήσει την καθαρή, νοερά , καρδιακή προσευχή δεν σταματά να λέει τους Χαιρετισμούς της Παναγίας μας καθημερινά και σε κάθε περίσταση !!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων