14/08/2021 14/08/2021 Συνεχίζει έως τα σήμερα της Κοιμήσεώς Της να δακρύζει η Εικόνα της Παρηγορήτριας στον Ιερό Ναό του Αγ. Δημητρίου στον Βύρωνα και αρκετοί είναι οι πιστοί που προστρέχουν για να προσκυνήσουν την Χάρη της. Η νεωκόρος του ναού συγκινημένη περιέγραφε πριν μερικούς μήνες στην κάμερα του Πρακτορείου “Ορθοδοξία” και τον Δημήτρη Στρουμπάκο τις στιγμές, όταν είδε πρώτη...
14 Αυγούστου, 2021 - 21:25
Τελευταία ενημέρωση: 14/08/2021 - 21:30

Η Παναγία που δακρύζει έως τα σήμερα της Κοιμήσεώς Της

Διαδώστε:
Η Παναγία που δακρύζει έως τα σήμερα της Κοιμήσεώς Της

Συνεχίζει έως τα σήμερα της Κοιμήσεώς Της να δακρύζει η Εικόνα της Παρηγορήτριας στον Ιερό Ναό του Αγ. Δημητρίου στον Βύρωνα και αρκετοί είναι οι πιστοί που προστρέχουν για να προσκυνήσουν την Χάρη της.

Η νεωκόρος του ναού συγκινημένη περιέγραφε πριν μερικούς μήνες στην κάμερα του Πρακτορείου “Ορθοδοξία” και τον Δημήτρη Στρουμπάκο τις στιγμές, όταν είδε πρώτη τα δάκρυα από την Εικόνα της Παναγίας, ενώ όπως χαρακτηριστικά λέει, αν και ανάξια αξιώθηκε από την Υπεραγία Θεοτόκο να δει ένα ζωντανό Θαύμα.

Ο εφημέριος του Ναού Αρχιμανδρίτης π.Χριστόδουλος μαρτυρεί πώς ζούμε ένα θαυμαστό γεγονός, η Παναγία μέσα από τα δάκρυά της, μάς δείχνει αισθητά την παρουσία Της, είναι ζωντανή και μας μεταδίδει Χάρη, Παρηγοριά και Ελπίδα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων